Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненські ДАІшники вибороли перше місце

Останні новини 30-лип, 2008, 16:009 prov 1 426
Наприкінці липня Департамент ДАІ МВС України на базі спортивного комплексу «Динамо» у Полтаві провів фінал чемпіонату з міні-футболу серед кращих команд управлінь Державтоінспекції в областях, які посіли перші місця в зональних змаганнях та вибороли право боротися за головний трофей.
Шість кращих спортивних колективів, а також збірна ДДАІ МВС розпочали футбольні матчі на двох майданчиках центральної спортивної арени правоохоронців Полтавщини за новими правилами турніру. Честь кожного підрозділу захищали шестеро гравців та воротар.
У першому напруженому поєдинку за коловою системою турніру наші земляки перемогли колег з Тернопільщини з мінімальним рахунком 1:0 У другому матчі рівняни не залишили жодних шансів збірній АР Крим (3:1). Двічі «узяв штурмом» ворота суперників лідер команди Микола Гапончук та один раз влучно пробив Роман Абрамович.
Нелегким виявився поєдинок і з минулорічним чемпіоном першості – харківськими міні-футболістами, адже більшість гравців цієї команди у свій час захищали честь провідних професійних футбольних дружин. Враховуючи те, була спекотна погода, і наші хлопці проводили третій матч, а суперники – другий, гра закінчилася унічию – 1:1. В останній зустрічі першого дня фінального турніру перед рівнянами схилили голову ДАІшники з Донеччини. Не витримавши потужних атак нашої команди, вони програли, як то кажуть, «всуху» – 0:4 Цей цікавий за драматизмом турнір запам’ятався не лише спортивними іграми, а й гарним відпочинком. На всіх учасників та гостей баталій увечері чекала екскурсія історичними місцями славетної Полтави. А вранці – знову в бій за титул чемпіона! Наша команда зустрічалася із фаворитами першості – працівниками Департаменту ДАІ МВС. Поєдинок проходив у нервовій та запеклій боротьбі та його долю вирішив єдиний гол капітана команди Миколи Гапончука на початку ігрового часу. 1:0 – остаточний результат. «вирвали» перемогу, яка й вивела їх на третю сходинку п'єдесталу пошани Отже, команди в турнірній таблиці розташувалися наступним чином:
місце – Рівненська область,
– Харківська область,
– Полтавська область,
– ДДАІ МВС України,
– Донецька область,
– АР Крим,
– Тернопільська область.
Під численні оплески учасників, вболівальників та гостей змагань начальник Департаменту ДАІ МВС України генерал-майор міліції Сергій Коломієць вручив нашій збірній УДАІ Кубок переможців, медалі вищого ґатунку та головний приз – великий кольоровий телевізор. Тож додому спортивна делегація Рівненщини на чолі з Миколою Слободенюком та Віктором Довгополюком повернулася у ранзі чемпіонів України з міні-футболу серед підрозділів ДАІ в областях.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору