Рівне:

Створення та просування сайтів

Чорний трансплантолог Зіс вважає себе абсолютно невинним

Україна і світ 01-сер, 2008, 10:159 prov 1 101
Про це він сказав журналістам в залі Ворошилівського районного суду Донецька перед початком чергового слухання справи.
“Я не порушив жодного закону, в жодній країні світу. Я вважаю себе абсолютно невинним”, — сказав Зіс. Він заявив, що не зробив жодної незаконної операції. “Всі операції були зроблені абсолютно законно, а мене звинувачують в операціях, які взагалі не робилися”, – сказав хірург.
Водночас він не зміг відповісти, хто зацікавлений в його арешті, тільки узагальнено зазначив, що напевно, тема цікава. “Я не хочу зараз жодним чином визначати, крайній я чи ні. Я абсолютно впевнений, що в Донецьку все було законно”, — наголосив Зіс.
За його словами, сьогодні жоден трансплантаційний центр світу не готовий виконати незаконну трансплантацію, тому що це злочин. “Жоден лікар на себе це не візьме, це все легенди і міфи про чорну трансплантацію”, – сказав він, зазначивши, що один хірург нічого не може зробити, для цього потрібна бригада. “Для цього потрібна лікарня, в операції беруть участь до 10 лікарів. І перед операцією завжди існує, окрім всіх юридичних документів, так звана етична комісія, без рішення якої не можна робити трансплантацію, питання завжди обговорюється і у відділенні”, – заявив Зіс, зазначивши, що вважає свій арешт серйозним психологічним і фізичним тиском. “Якби я хотів утекти, мене б тут не було”, — додав він.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору