Рівне:

Створення та просування сайтів

Замінували Луцьку міліцію?!

Кримінал 16-сер, 2008, 11:049 prov 1 167
Цим днями невідомий чоловік, проходячи біля парадного входу Луцького міського відділу МВС, поставив поблизу однієї з двох лавок скриньку, яка зовні була схожою на металеву, й повідомив присутнім, що це вибухівка. “Це приміщення заміноване”, -- вигукнув він і побіг по вулиці Грибоєдова у напрямку пожежної частини.
Постовий негайно повідомив про це керівництво міського відділу, після чого з установи були евакуйовані всі працівники та відвідувачі, на місце події відразу прибули працівники вибухотехнічної служби, було перекрито рух, виставлено оточення та вжито всіх необхідних заходів безпеки. Даний предмет згідно інструкції знешкоджено, однак робота організації була паралізована, оскільки 180 працівників і 20 цивільних осіб дві години знаходились на вулиці .
“В той час коли в приміщенні проводилась евакуація, правоохоронці оперативно спрацювали і затримали підозрюваного, -- розповідає Василь Ковальчук, перший заступник начальника Луцького міськвідділу. -- Ним виявився лучанин Анатолій Н. 1971року народження, який уже попадав в коло зору міліціонерів, оскільки проти нього порушена кримінальна справа по факту хуліганства”.
Затриманий так і не пояснив, що його спонукало до такого вчинку, але повідомив, що до працівників міліції у нього особисто ніяких претензій немає.
Сьогодні Анатолій Н. затриманий, проти нього порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.259 КК України, завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян. Йому загрожує арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років

Олеся К І Ш К А
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору