Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 28-сер, 2008, 12:159 prov 1 178
В Рівненській ОДА відбулося вшанування майстра спорту міжнародного класу Олега Омельчука, який здобув четверте місце на Олімпіаді в Пекіні з кульової стрільби.
Йому призначили одноразову грошову винагороду в розмірі 15 мінімальних заробітних плат — 7 875 грн. Сертифікат про це вручив спортсмену голова Рівненської ОДА Віктор Матчук. Тренер спортсмена Сергій Бондар отримав від Віктора Матчука сертифікат на сім мінімальних заробітних плат — 3 675 грн.
***
У першості області з футболу у другій лізі відбулися матчі вісімнадцятого туру. ФК „Гоща-АМАКО” здобув технічну перемогу над командою „Верес-2” (рівняни знялися із змагань) і продовжує лідирувати — 33 очки. Результати ігор: ФК „Квасилів” — ФК „Смига” — 2:2”, „Олімп” — „Фіалка” — 4:0, „Горизонт” — „Високовольтник” — 0:5, ”Верес-2” — ФК „Гоща-АМАКО” — 0:3, „РОКО” — „Горинь” — 7:0, „Спартак” — „Енергія” — 0:0, „Варіант” — ДПА-Сатурн” — 1:2.
***
У Здолбунові відбувся фінал Кубка району з футболу. У вирішальному поєдинку місцевий „Експрес” поступився команді „Україна” (Здовбиця) — 1:2. Після першого тайму рахунок був нічийним — 1:1.
***
Впродовж двох днів у гідропарку відбувся фінал чемпіонату Рівненської області з пляжного волейболу серед жіночих та чоловічих команд. У жінок перемогу святкувала команда „Малтітек” (Грицюк – Басанова). На другому місці фінішувала кузнецовська пара (Бейзим-Якубська), на третьому — „Спорт” (Рівне) у складі Фарини та Радовенчик. У чоловіків сильнішою була рівненська пара „ПАН” (Типчак – Герасимчук). Друга та третя сходинки відповідно у команд „От Вінта” (Самсонюк та Кучман) та Рівненського району, с. Олександрія (Агопов – Прудников).

***
У Рівному пройшов традиційний турнір з тенісу „Кубок Незалежності”, в якому взяли участь 24 спортсмени з Нетішина, Острога, Житомира, Рокитного. Перше місце виборов Андрій Захарук, який у фіналі здолав Олексія Дубчака — 2:0. На третьому — Олександр Куклевський, який був сильнішим за Андрія Дубчака.

***
Розпочалося друге коло чемпіонату України з бейсболу серед команд вищої ліги дивізіону Б. Рівненська команда „Західний вогонь” приймала аутсайдера — чернівецьку команду „Соколи-Спартак” і тричі перемогла — 12:9, 18:6, 9:6. Попри те, що суперник посідає останню сходинку турнірної таблиці, гра видалася бойовою. Володимир Судимак, головний тренер „Західного вогню”:
— Я задоволений результатом, чого не скажеш про гру. Хоча тут є своє виправдання — я давав більше часу провести у грі молодим спортсменам. Завдання у команди залишається одне — вибороти перше місце.
Підопічні Володимира Судимака є лідерами у групі. У Сімферополі місцеві „Скіфи” приймали „Іллічівець” — 18:2, 10:9, 15:9.
***
У неділю стартувала друга половина чемпіонату другої польської ліги. У першій гонці плей-оф „Спідвей-Рівне” приймав „Старт” з Гнєзно й поступився — 31:60. За відсутності Матея Куса, Рафала Шомберського та Володимира Колодія господарям не вдалося чинити опір гостям. З п’ятнадцяти заїздів рівненські гонщики виграли лише два. Найрезультативнішим у гостей були Пьотр Палюх та Давід Чеслевіч, які набрали по 14 очок. За „Спідвей-Рівне” очки набирали: Маріуш Франкув — 10 пунктів, Роман Іванов — 9, Кирило Філінов — 8, Ленар Нігмадзянов та Кирило Цуканов — по 2.
В іншій гонці плей-оф „Спідвей-Мішкольц” переміг команду „Ожел” з Лодзя — 58:34.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору