Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 04-вер, 2008, 17:399 prov 967
Падіння у другому своєму заїзді завадили рівнянину Володимиру Трофимову поборотися за високі місця у фіналі чемпіонату Європи на трав’яному треці. Набравши 12 очок, наш уславлений гонщик посів сьоме місце.

***
У чемпіонаті області з футболу в першій лізі відбулися матчі чотирнадцятого туру: «Маяк» — «Хімік» — 1:0 (юнаки 2:2), «Полісся» — ФК «Вельбівно» — 2:3 (2:1), «Ізотоп» — «ОДЕК» — 1:0 (1:0), «Случ-Класік» — «Штурм-МЕГУ» — 2:0 (3:1), «Волинь-Цемент» — «Славія» — 2:2 (0:5). Лідирує у турнірній таблиці рівненська “Славія” — 32 очки після 14 ігор. На одне менше у оржівського “ОДЕКа” (13 ігор) та сарненського “Маяка” (13).
***
У другій лізі впевнено лідирує ФК „ГОЩА-АМАКО”. Вигравши у дев’ятнадцятому турі вдома „Спартак”, гощанці набрали 36 пунктів. На шість менше у городоцького „РОКО”. Результати матчів: „РОКО” — ФК „Квасилів” — 2:2, ФК „Смига” — „Олімп” — 1:2, „Фіалка” — „Горизонт” — 1:1, „Високовольтник” — „Енергія” — 3:2, ФК „ГОЩА-АМАКО” — „Спартак” — 3:0, „ДПА-Сатурн” — „Горинь” — 4:1.
***
Поновилася першість області з футболу серед ветеранських команд. Тут були зафіксовані такі результати матчів: Кузнецовськ — Сарни — 1:1, Гоща — Здолбунів — 3:3, Зоря — Дубно — 3:2.

***
Продовжує готуватися до нового сезону рівненська „Регіна”. Черговим етапом стала участь у міжнародному турнірі в Гродно. Крім нашої команди тут змагалися дві білоруські — місцевий „Неман” та „Атлант” з Барановичів, а також „Екран” із Санкт-Петербурга. Наші дівчата змогли виграти лише одну партію в трьох матчах. Поступившись місцевому “Неману” та “Атланту” — по 0:3, рівнянки намагалися попручатися із санкт-петербурзьким “Екраном” (1:3). До старту сезону (25 вересня розпочнеться Кубком України) команда готуватиметься вдома. Як казав головний тренер колективу Валентин Слєпцов, все йде згідно з запланованою програмою.
***
Два дні на майданчику ДЮСШ-4 тривав волейбольний турнір серед ветеранів, присвячений Дню міста. Крім двох команд з Рівного (через не приїзд поляків господарі розділилися на дві команди до 45 та після 45) у змаганнях взяли участь волейболісти Львова та Ізмаїла. Сильнішими виявилися спортсмени з міста Лева, які виграли всі матчі. Через рівність очок доля інших місць вирішувалася за співвідношенням виграних та програних партій. Кращою вона виявилася у рівнян до 45 років (вони другі), на третьому — команда з Ізмаїла і на четвертому — рівняни яким за 45 років.
***
Триває передсезонна підготовка до нового сезону БК-93 „Пульсар”. Підопічні Михайла Перевезія взяли участь у міжнародному турнірі „Віталюр” у Мінську. Крім рівнян у турнірі змагались збірна Білорусі, „Віталюр” та литовський „Пренай”. У підсумку БК-93 „Пульсар” фінішував другим, поступившись лише збірній Білорусі, яка стала переможцем. На третьому „Пренай” і на четвертому „Віталюр”. Результати ігор за участю рівнян: „Віталюр” (Білорусь) — „Пульсар” (Рівне, Україна) — 69:72, Збірна Білорусі — «Пульсар» — 90:59, „Пренай” — „Пульсар” — 78:89.
***
Рівнянин Сергій Гончар зайняв друге місце на велогонці-одноденці ”Джиро дель Венето”. 38-річний ветеран українського велоспорту в цьому сезоні їздять за команду ”Preti Mangimi”, й виступає досить успішно. На самому фініші Гончар поступився в спринтерському змаганні 22-річному італійцю Франческо Джінанні. В першій десятці кращих гонщиків рівнянин став єдиним не італійцем. На „Джиро дель Венето” Сергій Гончар востаннє виступав 2005 року і виборов третє місце.
***
30 та 31 серпня у Сімферополі у рамках п’ятого туру чемпіонату України з бейсболу серед чоловічих команд вищої ліги дивізіону «Б» рівненська бейсбольна команда «Західний вогонь» зустрічалась з суперником в боротьбі за єдину путівку до дивізіону «А» — сімферопольською командою «УЄУ-РКДЮСШ». У трьох іграх туру рівнянам необхідно було здобути хоча б одну перемогу, щоб достроково вибороти перше місце у своєму дивізіоні, що підопічні Володимира Судимака й зробили. Перша гра між командами завершилась перемогою сімферопольської команди з рахунком 17:3, у другій перемогли рівняни — 11:9, у третій грі, яка вже не впливала на розташування команд у турнірній таблиці, грала молодь і поступилася — 3:19.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору