Рівне:

Створення та просування сайтів

Квасилівчанам підняли вартість проїзду в маршрутках. Люди проти

Кримінал 28-сер, 2008, 14:089 prov 1 302
– Відповідно до законодавства, тарифи на перевезення пасажирів і багажу автобусами, які працюють у звичайному режимі руху, приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні в нашій області має регулювати (встановлювати) облдержадміністрація, – говорить юрист Рівненського Комітету виборців, член ініціативної групи квасилівчан Микола Глотов. – Наразі є діючим рішення Рівненської ОДА, згідно з яким вартість одного пасажиро–кілометра складає 0,15 грн. Це рішення поки не змінювалося.
Проте в розміщених у салонах маршруток оголошеннях про підвищення вартості проїзду відсутні будь-які посилання на відповідне рішення РОДА, а зазначено, що пасажирів інформують перевізники. Водночас у маршрутках „Рівне – Здолбунів”, які їдуть через Квасилів, вартість проїзду з Рівного до Квасилова не змінилась і становить 1 грн. 50 коп.
Нагадаємо, що наприкінці липня жителі Квасилова звернулись до обласної влади з проханням покращити якість автотранспортного обслуговування на згаданому маршруті в будні з 7 до 9 години ранку із селища до Рівного та з 17 до 19 години вечора з обласного центру до Квасилова.
Святослав Дубов,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору