Рівне:

Створення та просування сайтів

Останні приготування

Спорт 04-вер, 2008, 17:429 prov 1 423
Господарі впевнено провели зустріч і добилися позитивного результату. Ще в першому таймі Володимир Сондак та Вадим Жак довели перевагу своєї команди до 2:0. Львів’ян не засмутив такий початок. Вони змогли вирівняти гру і відповісти двома своїми забитими голами. За підтримки вболівальників МФК „Рівне” довів свою перевагу, забивши ще два м’ячі. Спершу Олександр Басіч знову вивів господарів вперед, а наприкінці зустрічі Вадим Жак встановив остаточний рахунок — 4:2.
Третього вересня, в календарний день проведення першого туру, рівняни проведуть заключний поєдинок в рамках передсезонної підготовки. Вдома наша команда прийматиме кам’янець-подільську „Фортецю”. Наш суперник виступає у першій лізі. Десятого вересня домашньою грою із житомирським „Контингентом” МФК „Рівне” стартує у новому чемпіонаті.
Юрій Баховський, головний тренер рівнян:
— Ми провели повноцінні передсезонні збори. Попрацювали у Рівному в залі ДЮСШ-4 та на штучному майданчику, виїздили до Волині, зіграли кілька товариських поєдинків. Сьогодні зіграли із сильним суперником. Виграючи два нуль, розслабилися і підпустили гостей до себе. Нам ще необхідної багато над чим працювати, саме тому ми з нетерпінням чекаємо на старт. Завдання одне — вдало виступити, порадувати своєю грою і себе, і глядачів. А якщо попадемо у десятку — це буде величезний успіх не тільки нашої команди. Будемо намагатися якнайближче наблизитися до призерів — прославляючи таким чином і місто, й область.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору