Рівне:

Створення та просування сайтів

Нічия в Житомирі

Спорт 05-лют, 2009, 12:459 prov 971
У сімнадцятому турі чемпіонату України з міні-футболу у вищій лізі МФК „Рівне” зустрічався в Житомирі із місцевим „Контингентом”. Суперники є сусідами в турнірній таблиці, тому зустріч мала особливий підтекст. Тим більше, що вдома рівняни поступилися 1:3. „Контингент” жадав випередити рівнян, а підопічні Юрія Баховського — взяти реванш. Обидві команди були за крок від бажаного. Проте фінальний рахунок нічийним — 5:5 (3:3).
Команди досить активно розпочали поєдинок. На шостій хвилині Вадим Жак вивів рівнян вперед. За дві хвилини господарі поновили рівновагу. На 15 хвилині Олександр Басіч, найактивніший у складі МФК „Рівне”, знову вивів гостей вперед. Упродовж однієї хвилини (18) житомиряни відігралися та вийшли вперед. Проте на перерву команди пішли за рівного рахунку. Володимир Сондак на останній хвилині першого тайму зробив рахунок 3:3.
Через шість хвилин Едуард Петрик знову вивів МФК „Рівне” вперед. Господарі відповіли дублем на 27 та 28 хвилинах. Всі намагання підопічних Юрія Баховського зрівняти рахунок зводилися нанівець господарями майданчика. Здавалося, що рівняни знову зазнають поразки. Проте іншої думки був Олександр Басіч. За дев»ять секунд до завершення поєдинку Сашко елегантно перекинув м»яч через воротаря господарів і встановив остаточний рахунок — 5:5. Розчаруванню керівництва, футболістів та вболівальників „Контингенту” не було меж.
Юрій Баховський, головний тренер МФК „Рівне”:
— Ми швидше знайшли одне очко, ніж втратили два. „Контингент” дуже хороша команда, яка підсилилася двома виконавцями з „Тайму” та „Будівела”. Ігрова перевага була трішки більшою у господарів, але ми більше вели у рахунку.
Хлопці старалися й мали велике бажання виграти. Тим більше, що цей поєдинок був принциповий для обох команд, адже нас розділяє одне очко. Ми тричі вели у рахунку (1:0, 2:1, 4:3). Пропустили нелогічний п»ятий гол. Але за дев»ять секунд до завершення матчу змогли звести поєдинок внічию.
Хочу відзначити Вадима Жака, який взяв участь у всіх п»яти голах (один забив сам, а в чотирьох асистував) та Олександра Басіча (два голи та передача). На жаль, пропускав матч Павло Дармовіс. Тому ми грали в ослабленому складі, й мені довелося перестроювати четвірки — в першу поставив Вадима Жака, а в другу — вперше вийшов Віталій Тушич. Приємно, що він не зіпсував гри й нормально виглядав на майданчику. Попереду непростий поєдинок із одеським „Марріоном”. Це теж наш сусід, й нам просто необхідно здобути максимум очок.
Результати решти матчів: „Енергія” — „ЛТК” — 5:5, „Єнакієвець” — „ТВД” — 3:1, „Тайм” — МФК „Шахтар” — 3:2, „СумДУ” — „Ураган” — 0:6, „Планета-Міст” — „Моноліт” — 2:4. Після поразки донеччан у Львові в чемпіонаті утворилося двовладдя. По 38 очок у „Шахтаря” та „Тайма”. МФК „Рівне” з одинадцятьма очками посідає 13 місце. Наступний поєдинок наша команда проведе вдома із одеським „Марріоном” 7 лютого. Початок о 13 годині. Гості на два очки випереджають рівнян. Аби обігнати у турнірній таблиці суперника, нам необхідна перемога. Тим більш треба віддати борг за поразку в Одесі — 1:5.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору