Рівне:

Створення та просування сайтів

Негостинне місто корабелів

Спорт 04-вер, 2008, 17:449 prov 1 006
Через спеку гра розпочалася у невисокому темпі. Першими „прокинулися” миколаївці. На десятій хвилині Булах не за правилами зіграв проти Андрія Жука й отримав жовту картку. Через три хвилини виник перший небезпечний момент поблизу воріт „Вереса”. Після виконання штрафного удару м’яч заборсався у карному майданчику. Кривий пробив, виручив Василь Козіброда, який відправив м’яч від штанги на кутовий. На сімнадцятій хвилині грубо обійшлися із нашим воротарем, який отримав мікротравму. Упродовж поєдинку кілька разів Василь звертався за допомогою до лікаря, але матч провів до кінця. (У другому таймі зазнав пошкодження капітан „Вереса” Юрій Козлюк, який змушений був залишити футбольне поле). Сплеск активності у МФК ”Миколаєва” швидко згас, і вже „Верес” намагався знайти шпаринку у захисті миколаївці. Олександр Любар пройшов по флангу, зробив прострільну передачу, але партнери не підтримали його. Двічі поспіль дальні удари завдав Андрій Жук, але жоден не досяг своєї цілі. Здавалося, наша команда зможе дожати господарів. Сталося навпаки. Наприкінці першого тайму миколаївці заробили штрафний. Мариненко навісив у карний майданчик — захисники вибили на кутовий. Після подачі кутового рівняни відбилися, але господарі м’яч знову спрямували у карний майданчик. Тут вище всіх вистрибнув Кривий, який скинув м’яч на Волкова. Ніким не прикритий, Олександр „розстріляв” Василя Козіброду і вивів свою команду вперед. Рівняни активізувалися й провели кілька небезпечних атак. В одній із них м’яч влетів у ворота „муніципалів”. Проте, перед цим головний суддя зафіксував порушення правил з боку рівнян. (Кілька слів щодо суддівства. Донецька бригада досить чітко та професійно провела гру, не даючи переваги комусь з команд). На перерву команди пішли за мінімальної переваги МФК „Миколаїв”.
Другий тайм активніше розпочали рівняни, які змушували на повну потужність працювати захист миколаївців. Господарі прийняли виклик, і суперники заграли на зустрічних курсах. На 55 хвилині лише чудова реакція Василя Козіброди врятувала від неприємностей гостей. У відповідь двоє рівнян намагалися обіграти одного захисника МФК „Миколаїв”. На жаль, довести комбінацію до логічного завершення не вдалося. В середині тайму Василь Козіброда знову врятував свою команду. Волков та Велів вийшли один на один з нашим голкіпером. Своїми діями наш голкіпер змусив помилитися миколаївців і ногою відбив удар. Тренери обох команд розпочали робити заміни, аби підтримати високу швидкість. На 70 хвилині вже демонстрував свою майстерність Лавренцов. Через чотири хвилини Булах накрутив захисників „Вереса” і прострілив. На нашу втіху ніхто до нього не встиг. Завершення поєдинку було за гостями. Прикро, але пробити Лавренцова рівнянам не вдалося. Фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу МФК „Миколаїв” — 1:0.
Результати решти ігор: “Поділля-Хмельницький” — “Княжа-2” — 0:1, “Буковина” — “Нива” (Тернопіль) — 3:1, “Оболонь-2” — ЦСКА — 0:2, ФК “Коростень” — “Бастіон” — 3:2, “Нива” (Вінниця) — “Карпати-2” — 2:1, “Рось” — “Нафком” — 0:1, “Єдність” — “Дніпро” — 0:2, “Арсенал” — “Десна-2” — 1:0.
Після сьомого туру рівняни з десятьма очками посідають у турнірній таблиці восьму сходинку. Лідирують відразу три команди: ”Дніпро” (Черкаси), “Нива” (Вінниця) та “Арсенал” (Біла Церква) — у них по дев’ятнадцять пунктів. У наступному турі “Верес” вдома прийматиме білоцерківську “Рось”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору