Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Актуально 21-кві, 2005, 13:359 prov 1 777
Майбутніх провізорів вчитимуть у нашому місті
Таку мету поставило перед собою керівництво Рівненського державного базового медичного коледжу. Як зазначив директор цього навчального закладу Ростислав Сабадишин, подібна потреба виникла зі збільшенням фармацевтичних закладів у нашій області і не достатньою кількістю кваліфікованого персоналу цього профелю. Підготовка провізорів-фармацевтів відбуватиметься в два етапи – на базі коледжу за три роки навчання студенти отримуватимуть ступінь бакалавра. Після цього, вже без вступних іспитів, наступні два роки їм доведеться продовжувати своє навчання в Тернопільському державному медичному університеті, щоб одержати дипломи спеціалістів.
За словами пана Сабадишина, на даний час їхній навчальний заклад вже уклав всі необхідні угоди з Тернопільським університетом, тому вже з наступного навчального року, розпочнеться підготовка провізорів-фармацефтів.

Ангеліна ПЛОЩАНСЬКА,
Рівне.


“Рівнеоблводоканал” не хоче ділитися
Схоже нове керівництво цієї організації вирішило серйозно взятися за вирішення проблеми забезпечення якісною водою, як мешканців обласного центру, так і решти районів Рівненщини. Особлива увага, за словами директора “Рівневодоканалу” Володимира Хомка, буде приділятися сорока п’яти населеним пунктам Гощанського району, які через недолугу політику попереднього керівництва вже кілька років поспіль змушені потерпати від нестачі води. З цієї ж причини в колодязях у більшості селян катастрофічно знизився рівень води, а в деяких вода взагалі зникла. І це, незважаючи на те, що саме Горбаківський водозабір знаходиться в їхньому районі. Тому не дивно, що це спричинило своєрідну конфліктну ситуацію між гощанцями і мешканцями Рівного, а розмови про відокремлення від загальної структури облводоканалу стали все частішими.
За словами пана Хомка, цей водозабір на сьогоднішній день забезпечує понад вісімдесят відсотків потреб обласного центру у воді. За таких умов його відокремлення неминуче призведе до подорожчання тарифів на водопостачання.
Щоб цього не сталося, як запевнив директор “Рівнеоблводоканалу”, він до кінця відстоюватиме це питання на сесії обласної ради, депутати якої мають сказати остаточне слово.
Ангеліна ПЛОЩАНСЬКА,
Рівне – Горбаків.


У Червонія – новий консультант
Консультантом голови облдержадміністрації призначено Сергія Кричильського, який до цього працював редактором газети “Волинь”. Розпорядження щодо призначення підписав голова облдержадміністрації Василь Червоній. Своїм розпорядженням голова також призначив начальником головного управління сільського господарства і продовольства облдержадміністрації Олександра Рудика.

Металобрухт – під контролем
В облдержадміністрації створено обласну комісію з обстеження та здійснення контролю за додержанням підприємствами, що здійснюють операції з брухтом чорних і кольорових металів, встановлених умов та правил здійснення операцій з металобрухтом. Її очолив заступник голови облдержадміністрації Дмитро Крючков. До комісії увійшли керівники обласних податкових, контролюючих, правоохоронних органів, органів статистики, Рівненської дирекції залізничних перевезень Львівської залізниці, ряду управлінь облдержадміністрації.
Прес-служба облержадміністрації.

Тиждень роботодавця в Радивилові
З 18 по 28 квітня Радивилівський районний центр зайнятості проводить тиждень роботодавця. Як розповіла начальник відділу взаємодії з роботодавцями Світлана Михайлюк, планується провести такі заходи: день відкритих дверей для роботодавців району, день служби зайнятості на підприємстві (це буде ВАТ “Фурнітура”), ярмарок вакансій для безробітних, виїзний день (проходитиме у Ситненській сільраді). Завершиться тиждень семінаром – а саме “круглим столом” на тему “Підприємництво – шлях до добробуту громадян міста”. Детальніше про ці події читайте у наступному номері нашої газети.

Наталія Андріюк,
Радивилів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору