Рівне:

Створення та просування сайтів

Тоні відправив Руїза на пенсію

Спорт 05-травня, 2005, 14:559 prov 1 005
Початкові раунди бою проходили в рівній боротьбі, невелика перевага в якій, можливо, була за Тоні, проте його удари, хоч і частіше попадали в ціль, явно не спричиняли великої шкоди супернику. Вже в першому раунді Руїз зумів викликати несхвальну реакцію аудиторії, кілька разів без видимої причини увійшовши до клінчу і завдавши Тоні удари в потилицю (за що був попереджений рефері Стівом Смогером).
До дванадцятого раунду стало зрозуміло, що Руїзу для перемоги необхідний нокаут (або хоч би кілька нокдаутів – у разі сприятливого для нього суддівства). Проте нокауту не трапилося: Руїз знову пропускав удари Тоні справа, безуспішно намагаючись контратакувати.
Після закінчення бою всі судді одноголосно віддали перемогу Джеймсу Тоні з рахунком 116-111 (двічі) і 115-112. Тоні, таким чином, став всього третім в історії чемпіоном світу в середній вазі, який зумів завоювати титул серед супертяжів. А Руїз увійшов до історії як чемпіон-супертяж, який двічі програв свій титул боксерам середньої ваги.
Джон Руїз не з’явився на післяматчеву прес-конференцію і зробив в роздягальні після закінчення поєдинку заяву про завершення своєї спортивної кар’єри.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору