Рівне:

Створення та просування сайтів

Мозлі нокаутував Варгаса в битві великих чемпіонів минулого

Спорт 02-бер, 2006, 10:319 prov 923
У ніч з суботи на неділю в Лас-Вегасі відбувся найочікуваніший бій лютого на професійному боксерському рингу. У поєдинку двох великих чемпіонів недалекого минулого Шейн Мозлі технічним нокаутом переміг Фернандо Варгаса. Мозлі, у минулому кращий боксер світу в чотирьох вагових категоріях, тепер збирається шукати зустрічі із Флойдом Мейуезером-молодшим, якого більшість фахівців вважають кращим боксером незалежно від ваги.
Бій Мозлі - Варгас відбувся в дивізіоні до 69,9 кг, де обидва боксери у різний час були чемпіонами світу. Поєдинок проходив без видимої переваги одного із спортсменів, але удари Мозлі по корпусу і особливо справа в голову були ефективнішими. В результаті до середини бою у Варгаса повністю запливло ліве око, і в десятому раунді рефері Джо Кортес зупинив сутичку, оскільки Фернандо повністю перестав ним бачити.
У суддівських записках Мозлі на момент зупинки бою не мав одноголосної переваги. Два арбітри віддавали перемогу йому (96-95), а у третього з таким же рахунком вів Варгас. Після закінчення поєдинку боксер, що програв, заявив, що, на його думку, рефері зупинив бій передчасно, і що він не збирається завершувати кар’єру.
Цікаво, що за кілька днів до виходу на ринг спортсмени уклали між собою парі на 100 тисяч доларів (що не має ніякого відношення до офіційних гонорарів) на результат бою. Природно, кожен ставив на себе. “Я людина слова. Він отримає ці гроші”, — сказав Варгас.
Тим часом всі 14 тисяч квитків на другий двобій Володимира Кличка проти чемпіона IBF у суперважкій вазі Кріса Бьорда, який відбудеться 22 квітня в німецькому Мангеймі, були розпродані протягом 48-ми годин з моменту надходження в продаж. Подібні темпи продажу квитків на боксерський двобій є рекордними для Німеччини.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору