Рівне:

Створення та просування сайтів

Вибори міського голови Рівного: погляд громадськості

Останні новини 16-вер, 2008, 19:339 prov 1 171
Під такою назвою сьогодні в Рівному в Будинку вчених пройшов перший із серії круглих столів, присвячених виборам міського голови Рівного 30 листопада, організований РОГО „Комітет виборців України”. На цьому заході представники активних громадських організацій міста висловлювали своє бачення з приводу того, яким повинен бути наступний міський голова, які найактуальніші проблеми міста він повинен вирішувати, яким чином має співпрацювати з громадськістю тощо.
На думку голови правління ГО „Спілка водіїв” Сергія Овчиннікова, майбутній мер має бути „двірником”, а не політиком. Міський голова повинен займатися в першу чергу вирішенням питань благоустрою міста та поліпшення життя кожного його мешканця, адже проблем такого характеру на сьогодні в обласному центрі існує достатньо.
„Для вирішення найактуальніших проблем міста влада, і в першу чергу майбутній мер, має широко залучати самих рівнян і громадськість”, - говорить виконавчий директор Волинського ресурсного центру Руслана Стасюк. Цю думку підтримав і голова правління Рівненського Комітету виборців Олексій Горецький, який вважає, що без залучення громадськості вирішувати такі питання або набагато складніше, або ж просто неможливо.
Питання такого характеру мають бути в першу чергу в основі як програм майбутніх кандидатів, так і всієї їх подальшої діяльності. Що ж до програм кандидатів, то учасники зазначили, що вони насамперед мають бути реалістичними, а не декларативними
Член координаційної ради РПГМ ОПОРА Юрій Лісовський, погоджуючись із колегами, також вважає, що для виконання своїх обов’язків у разі перемоги на виборах будь-який кандидат у мери повинен мати свою злагоджену команду, яку має представити для громадськості.
На завершення усі учасники круглого столу зійшлися на думці, що в подальшому необхідно організовувати подібні заходи із залученням самих кандидатів в мери. А зробити це можна буде вже після офіційного оприлюднення територіальною виборчою комісією списку претендентів на посаду міського голови Рівного.
Святослав Дубов, інформаційний відділ РОГО КВУ
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору