Рівне:

Створення та просування сайтів

Розрив чотири могили

Кримінал 26-вер, 2008, 14:129 prov 1 388
До дільничних інспекторів Нововолинського райвідділу внутрішніх справ звернулася жителька селища міського типу Жовтневе. Вона розповіла правоохоронцям, що бачила, як по кладовищу в останні дні постійно блукав якийсь чоловік.
Дільничний інспектор відразу відреагував на повідомлення і вирішив провести огляд могил. На кладовищі правоохоронець відразу побачив, що декілька могил хтось зруйнував.
“Наші співробітники відразу розпочали пошуки того, хто це скоїв, — розповідає начальник Нововолинського РВ УМВС України у Волинській області Анатолій Трофімов. – Незабаром вдалося встановити, що злочин скоїв 44-річний Олександр Г., житель села Біличі Іваничівського району. Тож згодом його і затримали.
У відділенні міліції Олександр, який не лише ніде не працює, але і зловживає спиртним, пояснив, що він вирішив посадити квіти біля материної могили. Та й взагалі потрібно було навести порядок біля могили. Однак ні квітів, ні матеріалу для обгородження у нього не було.
Тож Олександр вирішив, що нічого страшного не трапиться, якщо усе необхідне він візьме з чужих могил. Тож відразу і взявся до “роботи”, в ході якої зруйнував чотири могили: вибрав землю із квіткових клумб, витягнув з землі залізні огорожі.
Сьогодні проти чоловіка, у якого в минулому уже були проблеми з законом, правоохоронці порушили кримінальну справу за наругу над могилами.
Олеся КІШКА,
Луцьк.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору