Рівне:

Створення та просування сайтів

Антимонопольний комітет перевіряє усіх

Актуально 02-чер, 2005, 15:469 prov 997
Майже на 70 відсодків у порівнянні з минулим роком зменшилася кількість скарг від споживачів на підприємство “Комуненергія”. Крім того, один мільйон шістсот тисяч гривень повернули населенню підприємства житлово-комунального господарства області за надання неякісних послуг.
Така ситуація, на думку заступника голови територіального відділення Антимонопольного комітету в Рівненській області Віктора Боденчука, стала можлива завдяки їхньому жорсткому контролю за роботою цих підприємств.
Позитивно відзначив пан Боденчук і ситуацію з продажу м’яса на ринках. За його словами, завдяки зусиллям фахівців комітету вдалося налагодити продаж м’яса без посередників, що значно вплинуло на його вартість у бік зменшення.
Загалом, під час проведення різного роду перевірок було зафіксовано ряд порушень щодо недостатньої кількості місць безпосередньо для виробників продукції. Але й це вдалося владнати з керівниками ринків. Проведено перевірку і в молочній галузі Рівненщини, внаслідок якої виявлено факти порушень на чотирьох підприємствах, зокрема, на “Острозькому молокозаводі” та “Агропереробці”. У разі доведення їх вини, як запевнив пан Боденчук, на підприємства будуть накладені штрафні санкції.

Ангеліна ПЛОЩАНСЬКА,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору