Рівне:

Створення та просування сайтів

У Києві гелікоптери зможуть приземлятися там, де їм зручно

Україна і світ 24-жов, 2008, 11:349 prov 1 261
У Києві гелікоптери зможуть приземлятися там, де їм зручно


Найближчим часом над головами киян почнуть вільно літати вертольоти. З пропозицією дозволити це виступила комісія Київради з питань транспорту та зв’язку, яка передала свої зміни до нової версії Повітряного кодексу України.
За словами голови транспортної комісії Києва Дмитра Олійника, раніше у столиці вертольоти могли робити посадку виключно на аеродромах, проте, згідно зі змінами нового документа, “коники” зможуть приземлятися там, де їм буде зручно.
“Нововведення не стосуватиметься приватних осіб, власників гелікоптерів. Відповідно, шанувальники повітряного транспорту можуть не поспішати з його придбанням. Літати над містом дозволять тільки вертолітній Швидкій допомозі, а також МНС”, - повідомив 15 хвилинам Олійник.
Проте, щоб плани здійснилися, у парламенті повинні проголосувати за закон. У Мінтрансі запевняють — проблем з цим не повинно виникнути. Усі депутати “за”, а сам проект внесли ще влітку, але у нардепів до нього просто не дійшли руки.
Раніше київська влада заявляла про плани придбання гелікоптерів для МНС та медиків до ЄВРО-2012. А лідер Партії Регіонів Віктор Янукович скаржився на постійні затори в Києві та заявляв про бажання придбати гелікоптер.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору