Рівне:

Створення та просування сайтів

Поразка в Донецьку

Спорт 25-гру, 2008, 10:159 prov 1 047
Поразка в Донецьку


У дванадцятому турі чемпіонату України з футзалу у вищій лізі МФК ”Рівне” здавав екзамен готовності виступати у дивізіоні сильніших донецькому ”Шахтареві”. Чинний чемпіон прийняв дебютанта змагань досить негостинно і переміг — 9:6 (9:2).
Господарі з перших секунд розставили всі крапки над “і”. Вже на четвертій хвилині рахунок був 3:0 на користь донеччан. Футболісти ”Шахтаря” повністю переважали рівнян. Впродовж першої половини підопічні Юрія Баховського створили не так багато гольових моментів поблизу воріт донеччан. Проте і з цього вижали максимум. Двічі господарі розпочинали з центра майданчика. У рівнян відзначилися Едуард Петрик (6 хвилина) та Святослав Кравчук (12). Господарі відповіли серією своїх голів. На велику перерву команди пішли за рахунку 9:2 на користь ”Шахтаря”.
Якщо у першому таймі чемпіон володів абсолютною перевагою, то у другому ініціатива перейшла до дебютанта. ”Шахтар”, сподіваючись на легку перемогу, зупинилися. Вони продовжували атакувати, але забивали лише гості. На жаль, чотири голи підопічних Юрія Баховського не дозволили звести матч бодай до нічиєї. Проте скоротити відставання рівняни змогли. Голи Володимира Сондака (22, 27), Павла Дармовіса (34), Олександра Басіча (37) дозволили встановити цілком пристойний як для молодої команди рахунок — 6:9.
Після одинадцяти ігор МФК ”Рівне” посідає тринадцяте місце у турнірній таблиці — 9 пунктів. Лідирує у чемпіонаті львівський ”Тайм” — 28 очок.
Наступний поєдинок МФК ”Рівне” проведе вдома 26 грудня із Луганською командою ”Луг.Т.К.”. Наш суперник займає дев’яту сходинку — 15 очок.
Результати решти ігор: „Моноліт” — „Ураган” — 0:3, „Енергія” — „ТВД” — 2:1, „Тайм” — „Кардинал” — 5:2, „СумДУ-„Артмототор” — „Планета-Міст” — 5:2, „Контингент” — „Локомотив” — 1:2, „Марріон” — „Єнакієвець” — 2:0.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору