Рівне:

Створення та просування сайтів

Немов лакмусовий папірець

Суспільство 25-гру, 2008, 16:129 prov 1 271
Протягом 2008 року на адресу Рівненської районної держадміністрації надійшло більше 1 тисячі найрізноманітніших звернень, прохань і скарг громадян. А це за кількістю дещо менше, ніж у попередньому році.
Найчастіше люди звертаються до районної влади із приводу соціального захисту. Таких 38 відсотків із загальної кількості порушених питань. Причому 37 відсотків прохачів бажають одержати матеріальну допомогу. Це свідчить, що економічна скрута зовсім притисла народ до стіни.
Друге місце посідають земельні питання — 21 відсоток. Третіми за актуальністю у Рівненському районі стали проблеми комунального обслуговування та забезпечення. І лише 2 відсотки питань стосуються, на превелике здивування, охорони здоров’я.
Найчастіше до райдержадміністрації звертаються жителі сіл Корнинської, Дядьковицької і Бронниківської сільрад, що також яскраво свідчить про ефективність діяльності владних структур на цих теренах. Власне, звернення, прохання і скарги — немов лакмусовий папірець, що має їх спонукати до глибоких роздумів і відповідних висновків. Якщо вони робляться насправді, а не про людське око...
Ростислав ВАРЖЕЛЬ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору