Рівне:

Створення та просування сайтів

Переважно просять матеріальну допомогу

Особливий погляд 24-жов, 2008, 11:239 prov 892
У наш час складний час, позначений багатьма соціально-економічними та іншими проблемами, люди досить часто звертаються у вищі владні інстанції, порушуючи найрізноманітніші питання.
До Рівненської райдержадміністрації нинішнього року надійшло понад 80 звернень громадян, це дещо менше, ніж за відповідний період торік. У більшості випадків жителі району звертаються письмово, а усно — менше. Очевидно, діють за принципом: слова до справи не підшиєш.
Першість посідаюсь питання соціального захисту людей, які складають 47 відсотків від загальної кількості, у тому числі просять надати матеріальну допомогу — 46 відсотків.
Вирішити земельні питання звернулося 20 відсотків, комунального забезпечення і обслуговування — 12, транспорту — 3, охорони здоров’я — 3,5 відсотка.
Чимало в райдержадміністрації зафіксовано і колективних звернень, які переважно стосуються благоустрою населених пунктів, ремонту доріг, тих же земельних проблем.
У Рівненському районі спостерігається зростання звернень до органів влади вищого рівня. Здебільшого, до секретаріату Президента України, секретаріату Кабінету Міністрів та Верховної Ради України.
Ростислав ВАРЖЕЛЬ
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору