Рівне:

Створення та просування сайтів

Не вистачило везіння

Спорт 15-січ, 2009, 09:499 prov 1 101
Не вистачило везіння


У черговому турі чемпіонату України з футзалу у вищій лізі МФК “Рівне” приймав львівський “Тайм”.
Незважаючи на те, що команди знаходяться на різних щаблях турнірної таблиці (гості вгорі, а господарі — внизу), матч пройшов у цікавій та безкомпромісній боротьбі. Дебютанти протиставили більш досвідченому супернику командну гру та дисципліновані дії в захисті. І це спрацювало у першому таймі.
З початком зустрічі львів’яни заволоділи територіальною ініціативою. Гості тримали захист господарів у напрузі й не давали спочинку Павлу Чемерису. Перший удар по воротах ”Тайму” рівняни завдали лише на шостій хвилині першого тайму. Витримавши стартовий „штурм” гостей, спортсмени МФК ”Рівне” почали частіше завдавати клопотів Євгену Іваняку. Проте голкіпери зуміли втримати свої ворота недоторканими у першій половині зустрічі.
Після перерви численні глядачі побачили голи. Першими двічі відзначилися гості. На 26 хвилині ударом метрів з п’яти „розмочив” рахунок Олександр Бондар. Через дві хвилини „Тайм” розіграв кутовий, і Сергій Чепорнюк подвоїв рахунок. Здавалося, господарі ”попливуть” й зазнають розгромної поразки. Проте підопічні Юрія Баховського витримали удар і впродовж двох хвилин вирівняли становище. У господарів відзначилися Едуард Петрик та Павло Дармовіс. І відразу Вадим Жак зміг вивести МФК „Рівне” вперед. Проте вихід один на один він змарнував. Не забиваєш ти — забивають тобі. Наступна атака львів’ян стала результативною для них. Максим Павленко покарав рівнян за необачність. Він же поставив фінальну крапку у матчі. Господарі поміняли воротаря на п’ятого польового гравця, але користі з цього не мали. Фінальний свисток зафіксував поразку МФК «Рівне» — 2:4.
Юрій Баховський, головний тренер МФК “Рівне”:
— Незважаючи на результат, хочу сказати, що гра вдалася. Суперник у нас був дуже серйозний, який ставить перед собою максимальні завдання, аж до чемпіонського титулу. Ми ж молода команда, тільки вчимося грати на високому рівні. Попри це дали справжній бій, і невідомо, як би воно обернулося, якби ми забили третій гол. На жаль, трапилося навпаки.
Станіслав Гончаренко, головний тренер “Тайма”:
— Якість гри навіть оцінити не можу, вона дуже погана. Із МФК „Рівне” „Тайм” провів найгіршу гру у першому колі. Навіть у програному матчі харківському „Локомотиву” ми виглядали краще. Браку, допущеного нашими гравцями у сьогоднішньому протистоянні, вистачить на наступні 10 матчів. Мабуть, позначився психологічний тягар від втрачених в останніх 2-х іграх 5-ти очок. Тому „таймівці” виглядали такими знервованими. Ми перебуваємо на спаді, тому команда боялася грати у свою гру. А вашим хлопцям боятися нема чого, грайте вільно, цікаво, ризикуйте. А у грі “Тайма” мені сподобалися лише три переможні очки, більше нічого.
У першому таймі ми створили чимало моментів й повинні були забити хоча б 3-4 голи. Якби так сталося, гра б набула зовсім іншого малюнка. Але ми не забили, а після перерви, коли усе менше залишалося часу до завершення матчу, гравці почали квапитися забити, більше хвилюватися. В таких випадках відсоток браку завжди зростає. Слава Богу, що нам вистачило витримки, майстерності, і що в нас є рятівна паличка – Максим Павленко.
Результати решти ігор: “ТВД” — “Контингент” — 4:0, “Локомотив” — “Моноліт” — 5:2, “Ураган” — “Енергія” — 6:3, “Планета-Міст” — “Єнакієвець” — 4:2, “Кардинал” — “Марріон” — 2:1, “Шахтар” — “ЛТК” — 9:1.
Після першого кола МФК ”Рівне” набрав дев’ять очок і перебуває на тринадцятому місці. Лідирує донецький ”Шахтар” — 35 очок. Наступну гру рівняни проведуть 24 січня вдома проти ”СумДУ-Артмотор”. Сумчани з 17 пунктами посідають одинадцяту сходинку турнірної таблиці.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору