Рівне:

Створення та просування сайтів

Перевагу не втримали

Спорт 29-січ, 2009, 11:319 prov 1 009
Перевагу не втримали


МФК ”Рівне” — ”СумДУ” — 2:2 (2:1).
Голи: Вадим Жак — 16, 18 хв. — Микола Білоцерківський — 20, Володимир Саєнко — 31.
Попередження: Вадим Басюк 24, Павло Дармовіс 40 — Володимир Саєнко 9, Ярослав Песоцький 34, Олександр Шумилко 37.
У першому турі другого кола чемпіонату України з міні-футболу у вищій ліз МФК ”Рівне” вдома приймав сумську команду ”СумДУ”. У першому колі рівняни здобули виїзну перемогу 3:1, і вболівальники чекали на повторення успіху. В першому таймі сподівання виправдалися.
Щоправда, спершу МФК „Рівне” довелося витримати тиск гостей. Перший удар по воротах сумчан господарі завдали лише на п’ятій хвилині. Згодом підопічні Юрія Баховського вирівняли гру і все частіше почали загрожувати воротам Олега Хавренка. На шістнадцятій хвилині перевага МФК ”Рівне” втілилася у забитий гол. Сумчани заробили п’ятий фол, і рівняни вдало розіграли штрафний удар: Роман Волох знайшов пасом Вадима Жака, який вивів господарів вперед. Через дві хвилини він же подвоїв його. Павло Дармовіс віддав пас, а Вадим обіграв воротаря й послав м’яч у порожні ворота. Здавалося, що на перерву команди підуть з таким рахунком. Проте гості спромоглися один гол сквитати. За тридцять дві секунди до завершення першої половини це зробив Микола Білоцерківець.
Початок другого тайму був знову за гостями, які намагалися вирівняти рахунок. Господарі більше сконцентрувалися на захисті своїх воріт, відповідаючи небезпечними контратаками. В середині заключної двадцятихвилинки ”СумДУ” вдалося встановити рівновагу. Микола Білоцерковець пройшов по правому флангу й прострілив. Першим до м’яча встиг Володимир Саєнко, який переправив його у ворота. Господарі додали у швидкості, але відчутної гостроти це не принесло. Звичайно, були моменти, аби забити переможний гол. Проте в ці моменти впевнено діяв голкіпер гостей, або ж м’яч летів повз ворота. Фінальний свисток зафіксував нічийний результат — 2:2.
Сергій Пєсоцький, головний тренер „СумДУ”:
— Нам важко грати в Рівному, хоча хочеться відмітити гостинність вашу. Задоволений результатом. Гра виявилася непростою, але за рахунку 0:2 нам вдалося забити гол на останніх секундах першого тайму. Це було дуже доречно. Відіграли після перерви надійно в захисті і змогли відзначитися в контратаці.
Юрій Баховський, головний тренер МФК „Рівне:
— Нічия — хороший результат. Хоча дуже хотіли перемогти. Тим більш, що в Сумах ми виграли. Добре розпочали і вели 2:0. Потім пропустили нелогічний гол на останній секундах. Після перерви ми не змогли створити чогось особливого поблизу воріт суперника і не забили. Навпаки, після грубої помилки пропустили самі.
Результати решти ігор: “Моноліт” — “Луг.Т.К” — 3:2, “Шахтар” — “Енергія” — 3:0, “Ураган” — “Тайм” — 0:2, “ТВД” — “Марріон” — 2:0, “Кардинал” — “Єнакієвець” — 0:2 , “Планета-Міст” — “Локомотив” — 0:3.
Після 16 туру в чемпіонаті лідирує донецький ”Шахтар” — 38 пунктів. МФК ”Рівне” із десятьма посідає тринадцяте місце. Наступний поєдинок рівняни проведуть у неділю в Житомирі з ”Контингентом”. Наш суперник знаходиться нижче нашої команди і має в доробку дев’ять пунктів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору