Рівне:

Створення та просування сайтів

Безвиграшну серію перервали

Спорт 12-бер, 2009, 09:389 prov 976
У 22-му турі чемпіонату України з футзалу у вищій лізі МФК ”Рівне” вдома приймав львівський ”Кардинал”. У принциповому поєдинку між командами, які перебувають знизу в турнірній таблиці, господарі здолали гостей — 5:3 (3:1). У грі першого кола у Львові сильнішим був також наш колектив.
Підопічні Юрія Баховського з перших секунд повели атаки на ворота львів’ян. І це принесло свій успіх. Вже на другій хвилині Володимир Сондак дальнім ударом вивів рівнян вперед. Господарі продовжували атакувати, і через сім хвилин Едуард Петрик подвоїв рахунок. Роман Свищ змінив воротаря, і майже відразу гості відігралися. Юрій Цибик зі штрафного пробив влучно та сильно. Так сильно, що м’яч вилетів із сітки воріт. “Кардинал” активізувався. Тепер Павлу Чемерису доводилося все частіше вступати у гру. Наприкінці першої половини рівняни зуміли дещо вирівняти гру, а головне — забити гол. Розігравши кутовий, Дмитро Жартун пробив. М’яч зачепив когось із львів’ян і влетів у ворота.
Після перерви “кардиналівці” намагалися переломити хід матчу. На сьомій хвилині тайму Михайло Волянюк замкнув прострільну передачу і звів різницю до мінімуму. Львів’яни посилили натиск й пропустили контрвипад рівнян. Вадим Жак та Олександр Басіч розіграли швидку двоходівку, й Вадим поновив різницю у два м’ячі. В остані хвилини поєдинку гості спробували поміняти воротаря на п’ятого польового гравця. Саме ця процедура призвела до пропущеного голу. Назар Русецькій залишив ворота і побіг мінятися. В той же час гравці “Кардиналу” “обрізалися”, і Дмитру Жовтуну нічого не лишилося, як спрямувати м’яч у порожні ворота. Проте гостей це не зупинило, і вже вп’ятеро вони змогли відіграти один м’яч. Віталій Танській пробив. Павло Чемерис відбив, але першим на добивання був Володимир Лаба. Лишалося грати трішки менше, як дві хвилини, в які жодній з команд не вдалося відзначитися.
Результати решти ігор: ”Моноліт” — ”СумДУ-Артмотор” — 2:4, ”Тайм” — ”Контингент” — 6:2, ”Енергія” — ”Марріон” — 2:5, ”Луг.Т.К.” — ”Єнакієвець” — 0:3, ”Локомотив” — ”Шахтар” — 1:1, ”Ураган” — ”Планета-Міст” — 6:0. Наступний свій матч МФК ”Рівне” проведе на виїзді 25 березня у Львові, проти місцевого ”ТВД”. З 14 очками наша команда посідає тринадцяту сходинку турнірної таблиці, а суперник з 37 — четверту. Лідирує у чемпіонаті львівський ”Тайм” — 53 пункти.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору