Рівне:

Створення та просування сайтів

Руками Черновецького «Арсенал» купив Коломойський?

Спорт 20-січ, 2009, 18:319 prov 1 358
Руками Черновецького «Арсенал» купив Коломойський?

Керівництво української Прем`єр-Ліги може провести розслідування з приводу причетності власника «Дніпра» Ігоря Коломойського до купівлі київського «Арсеналу».

За неофіційною інформацією, Коломойський взяв участь у купівлі столичного клубу, власником якого став Леонід Черновецький.

«Якщо один власник буде володіти трьома або чотирма командами, це вже буде не спорт. У нас чітко написано в статутних документах: один власник - один клуб. Я чув чутки про те, що співвласником «Арсеналу» буде Коломойський. Якщо це буде доведено, може бути прийняте рішення про те, щоб власник двох клубів залишив якийсь з них, можливо і виключення клуба з Прем'єр-Ліги.

Усе залежить від власників клубів, що зустрінуться на зборах (планують зробити це до середини лютого), від того, чи готові вони вникати в це питання і розглядати його. Там мовчати ніхто не буде, усі люди досить самостійні і незалежні. Ніхто ні перед ким плазувати не буде», - прокоментував інформацію Сегодня спорт в.о президента української Прем`єр-Ліги Віталій Данилов.

http://www.4post.com.ua/sport/122487.html
Схожі новини
Коментарі - всього 1

ramires 20-січ, 19:29

Ох и дермецом попахивает!!!!!!Хотя с другой стороны деньги не пахнут и не будет удивления если случайно выделят землю под стадион скажем например на Печерске! А шо ?
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору