Рівне:

Створення та просування сайтів

РІВНЕНСЬКІ ПРИВАТИЗАТОРИ — СЕРЕД ЛІДЕРІВ

Актуально 22-січ, 2009, 16:109 prov 1 107
Торік за результатами обсягів приватизації Рівненщина посіла четверте місце в Україні, що дало підстави певній категорії службовців пишатися цим досягненням. Нас випередили лише економічно потужні Луганська, Одеська та Донецька області.
У Рівненському регіональному відділенні Фонду держмайна значним здобутком вважають також кількість переданих у комунальну властність житлових об’єктів, які перебувала на балансі уже приватизованих підприємств. А за цим процесом приховується доля сотень сімей, які нарешті змогли реалізувати своє законне право на житло.
На думку начальника регіонального відділення Фонду держмайна в області Віктора Матвієнка, минулий рік був не надто сприятливим для приватизації на теренах Рівненщини. Все ж план фінансових надходжень від приватизації і оренди держмайна значно перевиконано.
А як складатимуться справи у майбутньому? Сьогодні передбачити, як відбуватиметься приватизація цьогоріч, через ряд об’єктивних і суб’єктивних причин, непросто. Проте керівництво регіонального відділення Фонду держмайна прогнозує уже у першому кварталі приватизувати державного добра на 8 млн. гривень, хоча, на думку окремих фахівців, цих коштів надійшло б значно більше, якби існував і діяв законодавчий механізм продажу об’єктів разом із землею, на якій вони розташовані.
Ростислав ВАРЖЕЛЬ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору