Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 04-сер, 2005, 10:499 prov 1 243
Зарізав односельчанина
Нещодавно у селі Мощаниці Острозького району у приміщенні літньої кухні сусіди знайшли труп 69-річного господаря Василя П. Чоловік помер від колото-різаних ран, нанесених йому в груди. За підозрою у скоєному правоохоронці затримали 67-річного односельчанина загиблого Анатолія П. Чоловіки разом випивали, а тоді, очевидно, чогось не поділили...

Відібрали авто
Прикра пригода трапилася поблизу села Гранівки Радивилівського району з сорокарічним киянином Олександром К. Минулої п’ятниці близько 24 години він мусив зупинити автомобіль (марки “Порше Канйон”), щоб замінити колесо. Несподівано на нього напали троє в масках. Відштовхнувши водія, вони заволоділи автомобілем і зникли у невідомому напрямку.

Немовля упало з п’ятого поверху
У реанімаційне відділення Рівненської обласної лікарні із травмами головного мозку та іншими тяжкими тілесними ушкодженнями потрапив дворічний рівнянин Владислав. Хлопчик, залишившись без нагляду батьків, випав із п’ятого поверху квартири.
Сімнадцятирічній Катерині К. пощастило більше. Вона випала з другого поверху власної квартири. Тож відбулася легкими травмами.
Вирішили поживитись
Увечері на вулиці села Олексіївка Гощанського району 20-річний рівнянин Дмитро К., 18-річний житель с.Глинки Рівненського району Петро Б. і 20-річний мешканець с.Біла Криниця цього ж району Олег А. силоміць відібрали у 18-річного рівнянина Анатолія Ф. мобільний телефон “Філіпс” та 350 гривень.

Загинули батько з донькою
Трагедія трапилася у селі П’ятигори Здолбунівського району. Через замикання електропроводки на плиті від ураження електричним струмом загинули 26-річний Олександр Б. та його однорічна донька Сніжана.

З’ясовували стосунки з пістолетом
Цього тижня правоохоронці виявили та вилучили одноствольний та двоствольний обрізи мисливських рушниць 16-го калібру і 14 патронів до них у двох жителів м. Могилів-Подільський, 1984 та 1986 років народження, які мешкали в Рівному.
А у неділю в одному з кафе під час з’ясування стосунків вистрелив у 22-річного дубенчанина Сергія Т. із зареєстрованого газового пістолета “ПГШ-690” 45-річний житель м. Дубно Микола Т.

За матеріалами ЦГЗ УМВС України
в Рівненській області підготувала
Людмила МАРЧУК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору