Рівне:

Створення та просування сайтів

РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА

Спорт 08-вер, 2005, 10:599 prov 1 069
Рівненська спідвейна команда “Україна-Рівне” вийшла у наступний раунд плей-офф у другій польській лізі. Незважаючи на поразку у гонці в Даугавпілсі проти місцевої команди “Спідвей-Центр”, рівняни боротимуться за перемогу у лізі. Господарі весь час вели у рахунку, але наші гонщики далеко їх не відпускали. Маючи тридцятиочкову перевагу після гонки у Рівному, гості зберегли перевагу за сумою двох гонок. Вигравши заключний заїзд – 2:4, Ігор Марко (три очки) та Ласло Шатмарі (одне) встановили остаточний рахунок – 47:43. Саме Ігор набрав левову частину очок в “Україні-Рівне” – 18. Сім у Володимира Колодія, по п»ять у Володимира Трофимова, Ласло Шатмарі, Андрія Карпова, три на рахунку Віктора Гайдима.
У неділю відбудеться перша з гонок за перемогу у другій лізі і вихід до першої з командою “Фулар” (Гнєзно).
* * *
Продовжується вперта боротьба за медалі у першій лізі чемпіонату області з футболу. Сарненський “Маяк” скористався перенесеним матчем за участю оржівського “ОДЕКа” і вийшов у лідери. Сарненці вдома переграли рівненську команду “Верес-2” – 2:0 і з 34 очками очолили турнірну таблицю. На одне менше у оржівців та гра у запасі. 29 – у кузнецовського “Ізотопа”, який на виїздів здолав рівненський “Водник” – 1:3.
Результати решти ігор: “Хімік” – “ЕПМ” – 3:0, ФК “Княгинин” – “Сокіл” – 0:1, “Полісся” – “Волинь-Цемент” – 0:5.
* * *
Завершився 74-й чемпіонат України з шахів серед чоловіків, який відбувся у Рівному. За нокаут-системою у 5 раундах змагалося 32 спортсмени, серед яких було дві жінки. У важкій боротьбі перше місце виборов Олександр Арещенко, який переміг Захара Єфіменка 3, 5 на 2, 5. У боротьбі за третє місце кращим виявився Владислав Боровиков, який здолав опір Валерія Нєвєрова 1, 5 на 0, 5. На завершення до Рівного завітав уславлений український гросмейстер Василь Іванчук. Львів»янин провів сеанс одночасної гри з 34 учасниками. У 26 партіях він переміг, сім звів унічию і одну програв Максиму Шинкарчуку з Олександрії.
* * *
Розпочала волейбольний сезон рівненська “Регіна”. На жаль, пробитися у наступний раунд Кубка України їй не вдалося. Поступившись командам “Сєвєродончанка” (Сєвєродонецьк) – 2:3, “Хімволокно” (Черкаси) 1:3 (обидві грають у суперлізі), та перемігши “Національний Університет-ЧІПБ-Круг” (Черкаси) – 3:1, рівнянки посіли третє місце у групі і припинили боротьбу за Кубок.
* * *
Четвертого вересня у Зорі відбулися обласні сільські спортивні ігри Рівненщини серед сільських та селищних рад з волейболу, міні-футболу, гирьового спорту та армспорту. На старт вийшли команди 20 сільських та селищних рад, а це понад 200 чоловік. Кращими у міні-футболі стали спортсмени Квасилівської селищної ради (Рівненський район), другими фінішували команди Копитківської сільської ради (Здолбунівський район) та третіми – Млинівської селищної ради. Переможцями змагань із волейболу стали колективи Олександрійської сільської ради (Рівненський район), друге та третє місця Новаківської сільської ради (Володимирецький район), Зірненської сільської ради (Березнівський район). У змаганнях з гирьового спорту перемогу святкували гирьовики Шпанівської сільської ради (Рівненський район). Спорстмени Степанської селищної ради (Сарненський район) та Вичівської сільської ради (Зарічненський район) були відповідно другими та третіми. В змаганнях з армспорту не було рівним господарям – Зорянська сільска рада (Рівненський район). Друге місце у Степанської селищної ради та третє у Бокіймівської сільської ради (Млинівський район).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору