Рівне:

Створення та просування сайтів

ТАЙСОН У ЗАХВАТІ ВІД УКРАЇНЦІВ

Спорт 08-вер, 2005, 12:129 prov 1 053
Приїзд Майка Тайсона на Україну одержав досить широкий резонанс. Після того, як Майк побував в Одесі та у Севастополі, прийшов час відвідати і Київ, де його зустрів Віталій Кличко, який показав йому... ні, не як треба наносити удари, а наскільки прекрасний Київ не тільки навесні, але й восени.
Оглядова екскурсія по місту, у якій Віталій не тільки показав, але і розповів Майку про київські визначні пам»ятки, почалася біля Золотих Воріт, потім через пам»ятник Богданові Хмельницькому перейшла на Михайлівську площу, а після короткої поїздки по місту Віталій та Майк відвідали Києво-Печерську Лавру, завершивши огляд київських схилів з річкового трамвайчика:
– Майк заявив про те, що закінчив свою професійну кар»єру і більше виходити на ринг не збирається. Його візит у Київ є відпочинком, яким Майк насолоджується, подорожуючи по усьому світі. Він був в Італії, у Туреччині, де відвідав черговий етап гран-прі “Формули-1”, а вже звідти приїхав на Україну.
Йому дуже сподобався Київ. Він сказав, що бачив багато міст, у якіх є парки, але вперше бачить парк, у якому побудоване місто. Майка дуже здивувало те, що він ніколи не чув про те, наскільки це місто є прекрасним, і шкодує, що тільки зараз вперше з візитом потрапив сюди.
Він був здивований тим, з якою теплотою його зустрічали кияни та гості нашого міста. Вже закінчуючи прогулянку, він відзначив, що на Україні живуть найдобріші люди на землі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору