Рівне:

Створення та просування сайтів

Бажання перекреслили помилки

Спорт 12-лют, 2009, 11:049 prov 818
У 18 турі чемпіонату України з міні-футболу у вищій лізі МФК “Рівне” вдома приймав одеський ”Марріон”. Перед звітним поєдинком суперників, які є сусідами по турнірній таблиці, розділяли два очки. В разі перемоги господарі мали змогу випередити одеситів на одне очко й помінятися з ними місцями. На жаль, цього не сталося. Господарі зазнали поразки 1:2 (0:1) й відпустили одеситів до п’яти пунктів.
Матч розпочався в невисокому темпі, який краще використали гості. Одесити першими завдали небезпечного удару. На третій хвилині Сергій Щербаков врятував команду від неприємностей. Проте через хвилину він був безсилий — гості повели у рахунку. На дальній удар майже від центру майданчика наважився Олександр Вершинін. М’яч влетів у нижній правий від воротаря кут воріт впритул до штанги. На такий початок рівняни не розраховували. Пропущений гол вибив з ”колії” гравців МФК „Рівне”. Поки підопічні Юрія Баховського приходили до тями, одесити створили кілька небезпечних моментів і могли відзначитися ще бодай один раз. Лише на тринадцятій хвилині першого тайму господарі по справжньому створили загрозу воротам одеситів. Швидкий розіграш комбінації завершився невлучним ударом Володимира Сондака. З цього моменту рівняни, за підтримки вболівальників, заграли активніше. Моменти виникали один за одним, але втілити їх у голи гравцям МФК ”Рівне” у першому таймі так і не вдалося.
Після перерви господарі посилили натиск. Воротар „Марріона” Павло Цибенко трудився у поті чола. Але і він на дев’ятій хвилині другого тайму був безсилий врятувати команду від голу. Дмитро Жовтун попресингував, відібрав м’яч і віддав на Романа Волоха. Удар капітана рівненської команди був влучним — 1:1. Гол підстебнув господарів до більш активних дій. Поблизу воріт одеситів раз по раз виникали неприємні епізоди. На жаль, господарям так і не вдалося відзначитися вдруге. Хоча моменти були. Не забиваєш ти, забивають тобі. Футбольна істина спрацювала знову. Чи не перша осмислена атака „Марріона” призвела до голу. Олександр Шамотій виконав простріл вздовж воріт рівнян. Першим на м’ячі був... Вадим Жак, від якого шкіряна куля влетіла у ворота господарів. Йшла 37 хвилина зустрічі. За час, що лишився, підопічні Юрія Баховського намагалися звести поєдинок бодай до нічиєї. На жаль, не вдалося.
Юрій Баховський, головний тренер МФК “Рівне”:
— Щодо гри, то мені здається, що вона вдалася. Поєдинок був видовищним і напруженим. Ми проявили сьогодні велике бажання. Можливо, нам не вистачило реалізації на завершальній стадії. Дуже прикрі два голи побували у наших воротах. Такі помилки робити не можна. Але ми однозначно ростемо. Мені здається, що коли порівняти перші наші матчі і ті, які ми проводимо зараз, то тепер ми вже даємо серйозний бій хорошим командам.
Результати решти ігор: ”Моноліт” — ”Енергія” — 1:1, ”Луг.Т.К.” — ”Тайм” — 1:4, ”Шахтар” — ”СумДУ-Артмотор” — 6:1, ”Ураган” — ”Контингент” — 5:1, ”ТВД” — ”Локомотив” — 1:1, ”Кардинал” — ”Планета-Міст” — 1:2.
Після вісімнадцятого туру двовладдя у турнірній таблиці триває. По 41 очку набрали донецький “Шахтар” і львівський “Тайм”. МФК “Рівне” з одинадцятьма пунктами перебуває на тринадцятій сходинці. Наступним нашим суперником буде “Єнакієвець” (29 очок і третє місце), з яким рівняни зіграють 15 лютого на виїзді.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору