Рівне:

Створення та просування сайтів

СУМАМ З НАМИ СУМНО

Спорт 12-лют, 2009, 11:059 prov 857
У дев’ятнадцятому турі чемпіонату України з баскетболу серед команд суперліги рівненський БК-93 “Пульсар” вдома приймав команду ”Сумихімпром”. Наш колектив останнім часом вдало грає проти сумчан. Нещодавно вони були вибиті з розіграшу Кубка України підопічними Михайла Переверзія, які двічі обіграли “Сумихімпром”. І в чемпіонаті БК-93 “Пульсар” не залишив супернику жодних шансів на перемогу — 89:63 (25:21, 24:11, 12:17, 28:14).
Господарі першими набрали очки в матчі й до фінального свистка вели у рахунку. Знову, як і в матчі з БК “Київ”, рівняни показали дисципліновану гру в захисті. Перший фол судді зафіксували у підопічних Михайла Переверзія на сьомій хвилині першої десятихвилинки. До впевнених дій в захисті гравці БК-93 ”Пульсар” додали результативні атаки (упродовж першої чверті 15 очок з 25 були набрані дальніми кидками). Лише у третій чверті сумчанам вдалося нав’язати свою гру і дещо скоротити відрив у рахунку. Проте на місце все поставила заключна чверть.
У складі БК-93 “Пульсар“ очки для команди заробляли: Павло Улянко — 27 балів, Ілля Шемосюк — 15, Дмитро Дятловський — 14, Віктор Герасимчук та Дмитро Брянцев — по 10, Анатолій Дубнюк — 6, Роман Гуменюк — 4, Артем Шелуха — 2, Вадим Коваль — 1. У сумчан найрезультативнішими стали чорношкірі легіонери Брайан Грін — 14 пунктів, та Корі Санті — 10.
Дмитро Дятловський, гравець БК-93 ”Пульсар”:
— Головна причина перемоги — повна самовіддача кожного гравця команди на майданчику. Нам вдалися швидкі відриви, пішли дальні кидки, й ми виграли підбір під кільцями. Це складові нашої перемоги. Проте я не хочу сказати, що поєдинок видався легким — гра була нервовою, і різниця у рахунку не говорить про боротьбу на майданчику.
Михайло Переверзій, старший тренер БК-93 “Пульсар”:
— Ми дуже переживали за результат сьогоднішнього поєдинку — дві перемоги могли розслабити гравців. Але цього не сталося — хлопці досить відповідально підготувалися до гри. Тим більш, що ми знали — суперник їде з твердим наміром перемогти. Матч був хороший, ми відривалися вперед в рахунку. Ледь допускали послаблення — суперник відразу нас наздоганяв.
Сумчани привезли до Рівного ще одного лігіонера — канадця П’єра-Марію Алтідора. Але проти нашої командної гри сумчани не встояли. Єдине, що мене не порадувало — провали після виходу на майданчик гравців із лави запасних. Працюватимемо над проблемами і готуватимемося до кубкового матчу проти маріупольського “Азовмашу”.
Вадим Матюкевич, гравець “Сумихімпром”:
— Ми ретельно готувалися до цього матчу, розбирали гру кожного гравця ”Пульсару”. Я бачу головною проблемою поразки те, що ми не зіграли належним чином у захисті. Нам забили дуже багато триочкових саме в переломні моменти. Наші гравці, особливо легіонери, більше грають в атаці, в захисті не бажають відроб-ляти.
Андрій Шаптала, виконуючий обов’язки головного тренера “Сумихімпром”:
— Ми серйозно готувалися до матчу в Рівному. Адже зараз “Пульсар” — сильна команда, яка поєднує сплав молодості та досвіду. Перед грою повністю розібрали попередній поєдинок суперника та підготувалися до активних дій в захисті. Проте в матчі почали робити все зовсім інакше. Сьогодні проти Рівного потрібно було застосувати жорсткий захист, тому що супернику така гра не до вподоби, але це ми не змогли здійснити.
Матчу між дублем БК-93 “Пульсар” та “Сумихімпромом” не відбулося.
Результати решти поєдинків: БК “Донецьк” — БК ”Київ” — 80:81 (дубль — 83:81), БК ”Полтава” — МБК ”Миколаїв” — 91:75 (76:86), ”Хімік” — ”Азовмаш” — 80:85 (87:62).
БК-93 “Пульсар” помінявся місцями із “Сумихімпромом” і займає шосту сходинку турнірної таблиці. На одне очко більше в МБК “Миколаїв”, з яким наша команда зустрінеться через два тижні на виїзді. А вже завтра підопічні Михайла Переверзія проведуть півфінальний матч Кубка України проти маріупольського “Азовмаша”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору