Рівне:

Створення та просування сайтів

Ясновидиця не має права на помилку

Суспільство 13-жов, 2005, 12:459 prov 13 460
Педагог з двома дипломами, журналіст та психолог, Ардаліона нині лікує людей не пером та словом, а допомагає їм завдяки своєму дару яснобачення. “А, – подумає скептик, – зараз на кожному кроці хтось щось знає та щось бачить”. Проте далеко не кожен із них у деталях опише людину, якої ніколи не бачив, чи ж знайде річ у квартирі, в якій ні разу не доводилося побувати.
І в підтвердження дару яснобачення та ясновідчуття Ардаліони є її багаторічна практика та сотні вдячних людей не лише з усіх регіонів України, а й з-за кордону – Ізраїлю, Росії, Італії, Португалії, Сполучених Штатів, Канади, Німеччини, Англії і навіть Австралії. Адже вона – не заїжджа ворожка, яка просто заробляє гроші, а “пропускаючи” через себе людей і їхні переживання, відчуття, живе цим. Працюючи постійно на одному місці, тут, у Рівному, помилятися вона не має права. Адже низка помилок потягне за собою втрату авторитету.
Ардаліона переконана, що яснобаченню на кількатижневих курсах навчитися не можна. Неможливо і передати комусь свій дар – він або є від народження людини, або ж його немає. Це йде від Бога. Тому такі люди є, але зовсім не на кожному кроці, їх одиниці.
З великої віри у Бога почалися видіння
– Перші прояви мого дару були ще в дитинстві, – розповідає жінка. – Але на них тоді ніхто не зважав. У нас із братом велика різниця у віці. Кожен його приїзд додому був мені справжнім святом. І я з точністю один до одного називала той день, коли приїде брат. Завжди могла сказати, який новорічний подарунок чекає на мене під ялинкою. Не виключаю, що то могли бути лише збіги, а, можливо, перші паростки…
У 33-річному віці жінка пережила сильний стрес, пов»язаний із хворобою мами. Лікарі майже нічого не обіцяли. Тоді Ардаліона з великою вірою звернулася за допомогою до Господа. Мама видужала, а в Ардаліони почалися видіння. Найперше – надходила інформація у вигляді ікон. Потім періодично це повторювалося, являлися також цифри, знаки, які згодом жінка навчилася розшифровувати.
– Три роки я жила з цим даром, але про нього ніхто не знав, – говорить ясновидиця. – Не знала і я, як мені бути з ним далі. Але це вже було в мені. Пізніше люди самі спонукали до дій. Друзі почали звертатися, щоб допомогла знайти загублену коштовність, показували фото, я говорила, що за людина на ньому зображена, одужає чи помре.
Ніколи жінка не забуде, з яким страхом вперше йшла до людей, які звернулися за її допомогою. Думка, що нічого не вдасться, не давала спокою: “Можливо, то були одиничні випадки і більше вони не повторяться? Що я тоді скажу? Адже нічого не знаю про них до зустрічі.” Дізналась ім»я, дату народження, і все пішло саме собою.
Усе ми заробляємо своїми вчинками та помислами
Сьогодні до Ардаліони звертаються безліч людей. З кожним вона працює по годині-півтори. Відстань і час не відіграють для жінки особливої ролі. Територію, яка знаходиться за сотні кілометрів від неї, вона може описувати, сидячи вдома на дивані. Поворот, спуск, підвищення чи якийсь інший орієнтир на місцевості – все це вона відчуває на відстані. Тому, хто не має змоги зустрітися з ясновидицею безпосередньо віч-на-віч, з тими контактує по телефону. Головне – жодних зайвих звуків, рухів, а повний спокій і зосередженість, адже доводиться акумульовувати всі свої сили. Знаючи лише ім»я та дату народження людини, Ардаліона може описати її, а головне – сказати, жива вона чи ні, здорова чи хвора, коли її очікують неприємності.
Люди приходять із різноманітними запитаннями про себе, дітей, близьких та знайомих. Цікавляться станом здоров»я, особистими справами, кар»єрою. Ясновидиця налаштовується на хвилю конкретної людини, у підсвідомості з»являється її астральне тіло. У відповідь на поставлені запитання образи та події видозмінюються, надходить інформація, яка значно випереджає думку.
– За багаторічну практику я переконалася, що відповідь на одне і те ж запитання можна дивитися вже через три місяці, – запевняє Ардаліона. – Адже у житті кожної людини є кілька доленосних віх. А це – її народження, одруження, важка хвороба (чи міцне здоров»я), яскраві події та смерть. Поміж ними ж – усе те дрібне, що ми заробляємо своїми діями, вчинками та помислами. І коли я скажу, що людину у листопаді-грудні чекає лихо, вона, звичайно, буде обачнішою. Якщо в додаток до цього почне очищатися духовно, то ризик зводиться до мінімуму. Людина приходить до мене знову, і я бачу, що ситуація вирівнялася, таким чином кожен сам запобігає своїм нещастям.
Не тривожте померлих
– Говорять, що душа не вмирає, вона вічна. І в мене є всі підстави це стверджувати, – каже ясновидиця. – Часто я описую людину, а виявляється, її уже немає серед живих. А для мене всі вони живі. Я відчуваю, як померлий близький ставиться до тієї чи іншої події в житті живого родича. Від нього йде паралельна інформація. Та коли померлий починає називати імена, знай, цю людину чекає небезпека – хвороба або ж вона уже на шляху до Господа.
– Тому борони вас, Боже, втручатися у потойбічний світ. Це дуже страшно і небезпечно. Я ніколи не тривожу померлих, не задаю їм запитання, адже вони з»являються не за моєю волею.
Відчуває хвороби ще до появи їх на фізичному тілі
А ще Ардаліоні вдається діагностувати хвороби. Причому наперед. Вона може побачити те, що чекає людину за два-три роки і що не покаже жоден надновий апарат. Вперше це було років сім-вісім тому. Людині робили у Києві дуже важку операцію, пов»язану із захворюванням серцево-судинної системи. Ардаліона сказала близьким, що хворий виживе. Але під час операції почала відчувати, що людина покидає цей світ. Було незручно і неприємно, адже подала рідним надію. Та операція пройшла вдало. Пояснення просте – під час оперування у хворого значно понижувалася температура. Очевидно, це й відчувала ясновидиця.
– А якось, – пригадує Ардаліона, – до мене звернулася жінка, запитувала про своїх батьків, дітей. І тут без усякої напруги думки з»явилася інформаця. “У вас є сестра? – запитую. – Нехай перевіриться з гінекології.” Похід до лікаря показав, що жінка абсолютно здорова. А через рік їй зробили операцію на рак. За кілька місяців вона, на жаль, померла.
Навіть лікарям довелося констатувати, що дар Ардаліони хоча майже диво, але він є насправді. Одного разу з району привезли жінку з післяпологовими проблемами, їй зробили операцію. Та навіть за кілька днів здоров»я жінки не йшло на поправку. Лікар, який уже знав про можливості Ардаліони, зателефонував їй.
– Проблемні лівий яйник та шийка матки. Недопустимо, щоб вони були такими, – констатувала ясновидиця. – Без хірургічного втручання не обійтися. А відтягувати неможна.
– Я готуюся до операції. Як вона пройде? – запитала зранку лікар.
Виявилося, що проблемними були саме ті місця, на які вказувала Ардаліона. Ясновидиця “провела” жінку через усю її хворобу і з точністю вказала день одужання. Цей перелік можна було б продовжувати і далі…
Забудьте добро, яке ви зробили людям
На останок читачам “Провінційної газети плюс” Ардаліона побажала, щоб кожен був духовним, чуйним і добрим. Щоб кожна людина відносилася до своїх рідних та оточуючих з любов»ю і щирістю.
– Хотіла б у кожному бачити прагнення жити в любові і співпраці замість ненависті і ворожнечі. З таким розумінням і усвідомленням світу досконалість чистоти і духовність людини зроблять трансформацію її особистості. Пам»ятайте дві речі, – наголосила Ардаліона, – про смерть і про Бога. Назавжди забудьте зло, яке вам причинили інші, і добро, яке ви зробили людям.
Марина ДАНИЛЮК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору