Рівне:

Створення та просування сайтів

ЕКСТРАСЕНС: ДОБРО ПОРОДЖУЄ ДОБРО

Новини регіону 09-чер, 2005, 11:209 prov 2 129
Якщо ви сподіваєтесь почути розповідь про надзвичайного мага з сивою бородою, який воскрешає людей і одним помахом руки викликає грім та блискавки, далі можете не читати. Адже герой нашої розповіді не носить ні атрибутів африканських племен, ні чорного балахону з довгими рукавами – натомість навчається (причому, доволі успішно) в одній із Рівненських ЗОШ, слухає класику, записи Шер, носить звичайний одяг... І, звичайно, сприймає світ не лише у звуках і барвах, але й на вищому, енергетичному рівні.
Перше враження справила кімната, де з основних “атрибутів” спостерігались тільки комп’ютер та кришталева куля. Це навідсіч заперечувало будь-які попередні уявлення про екстрасенсів і викликало чимало запитань, на які Володимир люб’язно погодився відповісти.
– Коли Ви помітили в себе екстрасенсорні здібності і чи не намагалися якось їх пояснити ?
– Ще в дитинстві, коли побачив сяйво навколо людини, тобто ауру. Це досить цікаво, оскільки кожна аура має свій колір і форму. У вагітних жінок можна спостерігати ніби легенький пушок навколо живота. До речі, кожна аура складається із семи тіл, перше з котрих несе інформацію про вчинки, як от добрий перекриває злий і т. д. і, авжеж, відчував, яка людина несе добро, а котра випромінює зло.
Стосовно виникнення мого дару в мене є кілька варіантів: перший – у дворічному віці я встромив шпильку в розетку напругою 220 В, другий – гени, адже коріння мого генеалогічного дерева сягає аж циганського роду. Можливо, саме тому вже в тринадцятирічному віці я почав застосовувати свої здібності, наприклад, для діагностики хвороби. А одного разу виявив, що людину можна програмувати.
– Що Ви маєте на увазі під словом “програмувати”?
– Наприклад, продавець відраховує здачу, а ти думаєш про те, щоб вона дала більше, ніж потрібно. Внаслідок продавець кладе на прилавок одну купюру, другу, третю – цілком механічно, поки не перепитати: “Що ви робите?!” Такий метод полюбляють цигани, коли ходять просити по квартирах. Щоправда, вони ігнорують той факт, що зло породжує зло. Я ж дію за принципом “добро породжує добро”, тому ніколи не підтримую негативні чи сумнівні наміри. Зло завжди повертається – це перевірений факт.
– Треба думати, екстрасенси крім програмування використовують різні методи: гіпноз, трави, замовляння, біоенергетику... Які з методів є ближчими й більш дієвими особисто для Вас?
– Кожна ситуація неординарна, як і кожна людина, тому потребує, так би мовити, персонального підходу. Так, в одному випадку я заряджаю траву й раджу після повернення додому вимити нею підлогу. (Зазначу, що трави краще збирати самому, адже ви не знаєте, в якій місцевості вони росли до того, як потрапити в аптеку). В іншому випадку даю пораду посповідатися й поставити свічку за здоров’я того, хто міг нашкодити.
Часом навіть невеличка дрібничка може наробити біди. Одного разу до мене звернулася вкрай виснажена жінка, котра страждала від безсоння майже рік. Звичайно, це позначилося і на роботі, і на здоров’ї. Розповіла, що підозрює свекруху, котра час від часу ставала позаду неї й піднімала руку. Я порадив своєрідну аромотерапію, а також вимити вдома підлогу зарядженою травою, посипати траву колом і переглянути, чи не лишила свекруха якихось речей, коли вибиралась. Перевернувши оселю догори дном, жінка знайшла шкарпетки – єдину річ, що лишила свекруха. Я порадив їх спалити. Нині в цієї жінки нормальне повноцінне життя та здоровий сон.
– Зважаючи, що екстрасенси завжди викликали цікавість, їх нерідко намагаються використовувати. Чи здатні Ви на даному етапі захистити себе?
– По-різному бувало. Ось не так давно чоловік, тісно пов’язаний з криміналом, запропонував брудний бізнес в обмін на вирішення проблем їхнього угрупування – я просто не став з ним розмовляти. А після статті в одній із рівненських газет мною зацікавився ще один рівненський екстрасенс з “Боярки”. Знайшов мене через редакцію, завітав у гості і почав учити уму-розуму, що так і не так. Я спочатку послухав його, але потім відчув себе зле й зрозумів, що в кожного мусить бути свій шлях. Стосовно захисту – справа складніша. Особисто я використовую кришталеву кулю – вона вбирає негативну енергію, але абсолютно не є лише знаряддям для передбачення майбутнього. Це тільки у фільмах чародій дивиться в тарілочку й бачить події на кілька епох вперед. В житті значно складніше.
– Певно, на майбутнє збираєтесь присвятити себе медицині?
– І так, і ні – спробую спочатку вступити до Рівненського гуманітарного університету на одну зі спеціальностей психології. Тим більше, що займаюсь я не лише лікуванням (фізичним і моральним), але й складаю гороскопи. Знаючи дату і точний час народження людини, можна розповісти про неї багато цікавого як про особистість, так і стосовно життєвого шляху. Хоча не раджу знати все життя наперед. А щодо майбутнього, можу сказати одне – хочу жити, допомагаючи людям.
Наталія ДЕМЕДЮК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору