Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 27-жов, 2005, 11:349 prov 1 055
Причина смерті нез»ясована
В понеділок близько 18 години у місті Дубні поблизу місцевого стадіону знайшли тіло 28-річного Ігоря, мешканця села Судобичі. При огляді тіла слідів насильницької смерті на ньому не виявлено.

Збив пішохода
24 жовтня близько півночі біля села Малинськ Березнівського району був смертельно травмований мешканець сусіднього села Яринівка 23-річний Тарас. Його, керуючи автомобілем “Пежо”, збив житель міста Костополя Леонід.

Лікар-хабарник
Підозрюється у хабарництві заступник головного лікаря одного із медичних закладів Рівного. 51-річний медик вимагав 1000 доларів США та отримав їх від приватного підприємця за запис у документах, що підтверджували достовірність виконання ремонтних робіт у кафе, розміщеному в даній медичній установі.

Курець-винахідник
Не вдалося шанувальнику коноплі 21-річному Сергію С. як слід насолодитися улюбленим куривом. Його 20 жовтня близько шостої вечора біля озера в районі Басового кута затримали правоохоронці. При собі той мав пристрій кустарного виробництва, пристосований для куріння наркотичних речовин, та 24 пакетики, наповнених зіллям. Для чого Сергію було потрібно стільки наркотичної рослини, зараз з»ясовують міліціонери.

Зіштовхнув зі сходів
Минулої суботи знайшли мертвим на міжповерховій площадці в під»їзді одного з будинків 45-річного жителя міста Острога Григорія Ж. Міліціонери встановили, що причиною падіння зі сходинок стало непорозуміння із 21-річним Русланом А., який і зіштовхнув Григорія. Подробиці та інші деталі події встановлюють слідчі.
За матеріалами ЦГЗ УМВС та ГУ МНС в Рівненській області підготував Олександр ШЕРШЕНЬ, Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору