Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 24-лис, 2005, 13:349 prov 1 272
Ошпарився кип»ятком
З опіками обох стегон ІІ та ІІІ ступенів (25% тіла) до реанімаційного відділення Сарненської ЦРЛ потрапив однорічний мешканець села Глушиця Вадим Д. Зараз стан хлопчика оцінюється як важкий.

Отруївся алкоголем
Неякісною і, що головне, смертельною виявилася горілка, яку спожив 38-річний костопільчанин О. Його після прийняття спиртного напою доставили до місцевої ЦРЛ, але допомогти чоловіку лікарі не зуміли. Через деякий час він помер.

Врятували оселю
У селі Яполоть Костопільського району в господарстві 61-річної Ганни вогонь знищив дах хліва і частину прибудованої до нього літньої кухні. Пожежники встигли врятувати будинок пенсіонерки і матеріальні цінності на 20 тисяч гривень. Причиною пожежі стало порушення правил безпеки при експлуатації пічного опалення.

Азот небезпечний
Отруївся азотом при огляді залізничних цистерн начальник дільниці залізничного цеху 35-річний Олександр. Чоловіка госпіталізували до Рівненської обласної лікарні. Наразі стан потерпілого середньої важкості.

Турок посеред дороги
21 листопада о 20.45 біля села Полиці Володимирецького району на автодорозі Київ-Варшава перекинувся фургон “Рено”. Автомобіль належав 46-річному громадянину Туреччини. Негайно викликали аварійну службу і за допомогою важкої техніки “Рено” відтягнули з дороги, водій авто не постраждав.

Забрали телефон у неповнолітнього
Нещодавно на вулиці Степана Бандери двоє рівнян 20-річний Андрій В. та 23-річний Антон А. нанесли тілесні ушкодження неповнолітньому Денису К. та заволоділи його мобільним телефоном “Моторола С-350”.

Три автомобілі на одного пішохода
В селі Дорогобуж сталася трагедія. Відразу три автомобілі різних марок скоїли наїзд на 62-річного пішохода, жителя села Горбаків Ростислава М. Чоловік раптово вийшов на проїжджу частину і автомобілі просто-напросто не змогли зреагувати на такий маневр пішохода. Внаслідок ДТП чоловік одержав смертельні травми.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору