Рівне:

Створення та просування сайтів

Кабмін розгляне фінплан "Нафтогазу" через тиждень

Україна і світ 25-лют, 2009, 14:069 prov 908
Кабінет Міністрів розгляне фінансовий план НАК "Нафтогаз України" в наступну середу на своєму засіданні. Такий прогноз озвучив Міністр палива і енергетики Юрій Продан сьогодні в інтерв'ю журналістам.


"Напевно, наступного тижня, у середу розглянемо. Сьогодні вже не встигнемо", - сказав Ю.Продан, якого цитує кореспондент ЛІГАБізнесІнформ. За словами Міністра, зараз документ проходить узгодження в міністерствах і відомствах. Він не став уточнювати параметрів, відзначив лише, що планом передбачено залучення кредитних коштів, зокрема, на закачування газу у підземні сховища.


Нагадаємо, згідно із рішенням Ради національної безпеки і оборони України від 10 лютого "Про невідкладні заходи із забезпечення енергетичної безпеки України", яке 11 лютого було введено в дію указом Президента, Кабінету Міністрів доручено затвердити фінансовий план НАК "Нафтогаз України" на 2009 рік, в якому забезпечити збалансування його фінансових потоків.


Раніше в "Нафтогазі України" заявляли, що на виконання директив Кабінету Міністрів України повністю завершила процес переходу на прямі відносини з ВАТ "Газпром" і приступила до підготовки фінансового плану.

http://news.liga.net/ukr/news/NU091558.html
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору