Рівне:

Створення та просування сайтів

МЕНСЕЛЛ ДОПОМОЖЕ СИНАМ У ЇХ КАР»ЄРІ

Спорт 15-гру, 2005, 13:309 prov 832
Чемпіон світу “Формули-1” 1992 року британець Найджел Менселл буде допомагати двом своїм синам займатися автоспортом. Брати Грег (17 років) і Лео (21 рік) дебютують у чемпіонаті Великобританії Ф-BMW , що стало частиною угоди між організаторами чемпіонату і Менселлом, який допомагає “розкручувати” цю серію на берегах туманного Альбіону.
— Мої сини самі вибрали цей шлях. У них за плечима кілька років картингу, де вони показали, що можуть виступати на найвищому рівні. Ми довго шукали придатний чемпіонат і зупинилися на Формулі-BMW. Під час тестів Грег і Лео показали непоганий час, так що, сподіваюся, вони покажуть себе в наступному сезоні, — заявив Менселл.
Тим часом команди “Формули-1” продовжують готуватися до нового сезону. Минулого тижня в Хересі команда McLaren провела ще одну серію тестів у рамках розробки нового боліда MP4-21. Протягом чотирьох днів тестів робота Педро де ля Роси, Алекса Вурца і Гері Паффетта складалася в основному з оцінки нового мотора й іспитів шин. Гонщики пройшли в цілому 636 кіл, тобто більше 2800 км.
У четвер Вурц потрапив в аварію і пошкодив машину, але вже через кілька годин болід відремонтували, й Алекс продовжив роботу. У той же день і у Вурца, і в Паффетта сталися проблеми з мотором. У Гері на прямій старт-фініш виявився заблокований задній міст.У результаті його болід розвернувся і врізався в стіну.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору