Рівне:

Створення та просування сайтів

ОБІКРАЛИ ФРАНЦУЗА

Кримінал 12-січ, 2006, 09:579 prov 875
Невдалою стала поїздка до України, а саме до Костополя, для 59-річного незалежного журналіста із Франції Жана Перо. Француз приїхав до України з метою вивчення історії нашої держави та проведення зустрічей із учасниками УПА.
Вирішивши, що Костопіль – найчарівніше місто на Рівненщині, журналіст тимчасово оселився саме там. Жив собі й не тужив, збирав матеріал про визначні місця нашої області. Але якось захотілося йому погуляти вулицями славного, як він вважав до цього випадку, міста. Взяв із собою рюкзак із необхідним інвентарем: фотоапаратом, науковими записами та ще й баскетбольний м»ячик прихопив. Хотів, напевне, в баскетбол пограти із місцевими підлітками. Проте француз, очевидно, забув ще щось купити і, зупинившись біля продуктового магазину, залишив на лавочці рюкзак, а сам пішов до крамниці. Не знав Жан Перо, що в Україні, для того, щоб щось поцупити, вистачає і лічених секунд. І от, вийшовши з магазину, побачив, що від його рюкзака вже й сліду немає.
Кмітливий журналіст із Франції відразу звернувся до чергової частини Костопільського РВ УМВС із заявою про зникнення особистих речей. Але поки що кривдників француза правоохоронці не знайшли.
Схожі новини
Коментарі - всього 1

Наталя 16-бер, 16:31

Ой ці наївні європейці)))
Рюкзака в нас і з плечей поцупити можуть, навіть якщо він привязаний металевими ланцюгами)))
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору