Рівне:

Створення та просування сайтів

На Львівщині зник журналіст

Україна і світ 23-бер, 2006, 10:209 prov 1 213
20 лютого цього року пішов з дому і до цього часу не повернувся журналіст стрийського часопису “Гомін волі» 43-річний Анатолій Качуринець.
Як повідомили в редакції стрийського часопису “Гомін волі», про місце перебування журналіста нічого не відомо ні його рідним, ні колегам по роботі.
– Про обставини зникнення колеги нам нічого не відомо. По редакції поширилася інформація про те, що після зникнення вдома в Анатолія нібито було знайдено записку такого змісту: “Я тяжко хворий і йду в монастир». Але його рідні нічого не коментують, не підтверджують і не спростовують існування такої записки, – повідомив заввідділом редакції газети “Гомін волі» Роман Малицький.
За його словами, напередодні зникнення Качуринець подав заяву про звільнення, нічим не мотивуючи причини свого рішення.
– Заява ще не була навіть підписана редактором, він так і не прийшов більше в редакцію, відповідно, навіть не отримав розрахунок. Анатолій – досвідчений журналіст, у редакції він пропрацював близько 15 років і був постійним ведучим рубрики “Кримінал». Ми з ним товаришували, і він не раз мені казав, що йому погрожують по телефону невідомі. Але з чим були пов’язані погрози – не пояснював. Зараз важко висувати якісь версії, але раптове зникнення Анатолія, а це на нього так не схоже, породило в редакційному колективі різні версії, – зазначив Малицький.
За матеріалами
korespondent.net
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору