Рівне:

Створення та просування сайтів

ВАСИЛИШИН БОЇТЬСЯ ПРОЛЕТІТИ НА ВИБОРАХ

Актуально 09-лют, 2006, 10:259 prov 1 118
Голова обласної ради Роман Василишин другий у списку кандидатів від обласної організації партії «Відродження», який очолив начальник Рівненської дирекції залізничних перевезень Ярослав Коник. На третьому місці – екс-голова облдержадміністрації Микола Сорока. Четвертий у списку – начальник вагонного депо Здолбунів Йосип Гаврищак, а замикає виборчу п»ятірку хірург, завідувач центру малоінвазивних оперативних втручань обласної клінічної лікарні Юрій Семенюк.
Роман Василишин стверджує, що у своїй агітаційній роботі використовуватиме тільки родичів, друзів і знайомих. Діючий голова обласної ради твердо переконаний, що Рівненська обласна організація партії «Відродження» подолає трьохвідсотковий бар»єр і набере 24 тисячі голосів виборців.
— А якщо ми не наберемо 24 тисячі голосів, Василишину немає чого робити в обласній раді. Втім, я такого не припускаю. Я не хотів би з соромом пролетіти на виборах, і це моє законне бажання, — сказав Роман Василишин.
За роботу в минулому році голова обласної ради поставив собі тверду трійку. Втім, найголовніше, на його думку, те, що депутатам обласної ради вдалося вчасно затвердити цьогорічний бюджет Рівненщини, хоч він і вдвічі менший від розміру видатків, які необхідно профінансувати.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору