Рівне:

Створення та просування сайтів

ГОТЕЛІ БАХРЕЙНА ПІДНІМАЮТЬ ЦІНИ

Спорт 09-лют, 2006, 10:389 prov 1 055
Трохи більше ніж за місяць до старту етапу Формули-1 “Гран-прі Бахрейна” різко піднялася вартість помешкань у місцевих готелях. Як відзначають організатори змагань, зростання цін коливається від 40 до 75 відсотків залежно від рівня готелю.
Цікаво, що деякі п»ятизіркові готелі взагалі відмовляються називати вартість помешкання в дні проведення “Гран-прі”, посилаючись на те, що ця інформація є закритою. Проте організатори чекають, що всі квитки на трибуни автодрому Bahrain International Circuit будуть розпродані.
Крім глядачів, етап “королівських перегонів”, який відбудеться з 10 по 12 березня, повинен прийняти близько 2 500 чоловік обслуговуючого персо-налу, 500 представників преси і 100 спеціально запрошених знамени-тостей. Наголошується, що на сьогодні викуплені 13 з 16 корпоративних лож стадіону.
У розважальну про-граму, яка передуватиме гонці, увійде традиційний останнім часом захід, коли професійні пілоти і знаменитості “катають” охочих по трасі. Цього разу в числі запрошених опинилися зірки спорту Ленс Армстронг і Борис Беккер, а також бара-банщик “Пінк Флойд” Нік Мейсон.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору