Рівне:

Створення та просування сайтів

СМІШНА ГОНКА

Спорт 23-чер, 2005, 12:409 prov 1 238
Гран-прі США на трасі в Індіанаполісі, як і передбачали експерти, перетворилася в “смішну гонку” або навіть у безглуздість. Представники семи команд, які їздять на гумі “Мішлен”, не вийшли на старт, а тільки проїхали прогрівочне коло. Потім перемістилися у бокси і спостерігали за тим, як по трасі ганяються шість машин команд, які мають на своїх колесах гуму від “Бріджстоуна”.
У підсумку перемогли в гонці дві “Феррарі” – Міхаеля Шумахера й Рубенса Баррікелло, третім став Тьяго Монтейро з “Джордано”, а в очковій зоні виявилися ще один “Джордано” і два “Мінарді”.
Глядачі зустрічали кожен проїзд шістки люлюканням і свистом, багато хто залишив трибуни задовго до закінчення перегонів і наслідки демаршу семи “стаєнь” до кінця ще не відомі.
Нагадаємо, що шини “Мішлен” вибухнули напередодні на двох “Тойотах”, після чого фірма-виробник не змогла дати командам гарантії, що це не трапиться й у гонці. І тоді всі “стайні”, постачальником яких є “Мішлен”, вирішили не виходити на старт.
“Гран-прі США”: 1. М. Шумахер (Феррарі), 2. Баррікелло (Феррарі), 3. Монтейро (Джордан), 4. Картікеян (Джордан), 5. Альберс (Мінарді), 6. Фрізахер (Мінарді).
Переможець етапу “Формули-1” в американському Індіанаполісі пілот “Феррарі” Міхаель Шумахер прокоментував результати гонки:
– Команда попросила нас стартувати в гонці і я виграв “Гран-Прі”, але мені хотілося б здобути першу перемогу в цьому сезоні в іншій ситуації. Ми знали про проблеми суперників, але зосередилися на підготовці до гонки, у кінці-кінців, саме в цьому полягає наша робота.
Командам, що відмовилися від участі в “Гран-прі США”, доведеться відзвітуватися перед Міжнародною федерацією автоспорту (ФІА). Засідання ФІА відбудеться 29 червня в Парижі. Поки невідомо, про що саме піде мова на засіданні, але, судячи із заяви ФІА, цим командам загрожують штрафні санкції.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору