Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 23-лют, 2006, 10:009 prov 1 109
Володимирець
19 лютого у райцентрі відбулось обласне свято „Стрітення – 2006” за участю заступника голови облдержадміністрації С.Жданюка, начальника обласного управління культури П.Давидюка, голови райдержадміністрації О.Бобрика, голови райради П.Мартинюка, представників місцевих ЗМІ. Відбулись масові гуляння, конкурси, святковий концерт фольклорних колективів.

Кузнецовськ
14-15 лютого на Рівненській АЕС проведено робочу нараду за проектом TASIC “Модернізація системи захисту першого контуру від перевищеного тиску на блоках № 1, № 2”, в якій взяли участь представники фірм “WEIR Valves and Controls (Франція) Террі Канюель та Растуан Олів»є, ДКБ “Гідропрес” (Росія) В.Борзов, Київського інституту “Енергопроект” ДП НАЕК “Енрегоатом” І.Симонов, консультант Єврокомісії на проммайданчику РАЕС Г.Дроздов. На нараді обговорено питання реалізації проекту.

Млинів
У районі торік відновлена діяльність промислових підприємств, які були зупинені. Зокрема, у квітні 2005 року зареєстровано ТзОВ «Млинівський комбікормовий завод» і у листопаді-грудні підприємство виробило 117 тонн житнього борошна. У жовтні минулого року зареєстровано ПП «Млинівська меблева фабрика», яка займатиметься переробкою деревини та виготовленням меблів.

Рівне
Потрійна презентація відбулась в етнокультурному центрі «Веснянка»», який діє в Палаці дітей та молоді. У колі шанувальників українського автентичного мистецтва було представлено шостий випуск наукового збірника «Етнокультурна спадщина Полісся», упорядником якого є керівник «Веснянки» Віктор Ковальчук, компакт-диск «Колядки та щедрівки Рівенського Полісся», пісні до якого записані в північних селах Рівенщини під час етнографічних експедицій. Також присутні на заході мали змогу вперше почути новий фольклорний гурт «Сільська музика», котрий складається з професійних фольклористів і етнографів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору