Рівне:

Створення та просування сайтів

До повені, готуйсь!

Кримінал 02-бер, 2006, 10:229 prov 984
Минулого тижня відбулося засідання постійної комісії з питань ТЕБ та НС Рівненської обласної держадміністрації. Основні проблемні питання, які розглядалися на засіданні — готовність підприємств та організацій області до весняної повені та дощових паводків, та вжиття заходів з покращення стану утримання захисних споруд цивільної оборони і їх приведення в готовність.
Як відомо, Рівненська область, як і більша частина областей західного і північного регіону України, багата на поверхневі води. Тому, враховуючи погодні умови, які склалися, певним населеним пунктам Рівненщини цього року загрожують підтоплення. З метою забезпечення захисту цих пунктів і сільгоспугідь від підтоплення та мінімізації їх наслідків обласне управління меліорації та водного господарства розробило комплексну регіональну програму захисту від шкідливої дії вод.
Враховуючи складні метеоумови з ймовірним випаданням великої кількості снігу, дощових паводків, санепідзаклади області спланували проведення протиепідемічних заходів в разі виникнення затоплення населених пунктів.
Зараз здійснюється постійний лабораторний контроль якості питної води, щоб не допустити епідемії.
Вислухавши виступи доповідачів та присутніх, постійна комісія відмітила, що в цілому органи управління та сили цивільного захисту готові до пропуску льодоходу, весняної повені і дощових паводків.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору