Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 30-бер, 2006, 10:409 prov 1 233
Підліток-грабіжник
16-річний житель Рокитнівського району, погрожуючи 41-річній односельчанці побоями, відібрав у неї сумочку, в якій було 400 гривень.

Любителі курятини
Дуже захотілося двом чоловікам, 27-річному Петру та на рік меншому Володимиру, поласувати курятинкою. Але, на жаль, на курку гриль у молодиків грошей не вистачало. Тож вони вирішили вночі завітати до хліва 52-річної мешканки села Загребля Здолбунівського району і взяти «смакоту» безкоштовно. Пробравшись до місця ночівлі птахів, «ласуни» прихопили із собою п’ять курей та на додачу взяли ще двох гусей. Але все ж таки крадіїв домашньої птиці затримали правоохоронці.

«Шмайсер» у салоні
Під час огляду салону автомобіля марки «ВАЗ 2105», котрий належить 25-річному рівнянину Федору М., працівники міліції виявили й вилучили газовий пістолет ПГШ-65 «Шмайсер», калібру 8 мм, без відповідного дозволу.

Випала з вікна
Минулого тижня випала з вікна восьмого поверху одного із будинків, що на вулиці Євгена Коновальця обласного центру, психічно хвора 28-річна рівнянка.

Від закону не втекли
Охоронці правопорядку знешкодили злочинне угруповання раніше судимого 25-річного мешканця села Бронники Рівненського району. Його учасники протягом 2004-2005 років на території Рівненщини скоїли низку розбійних нападів та пограбувань. Зокрема, саме ця злочинна група 1 березня минулого року у відділенні «Ощадбанку», що на вулиці Кіквідзе, 24 міста Рівного, застосувавши газовий балончик, скоїла напад на касира. Так, зловмисники викрали 35 євро, 770 доларів та 8 тисяч гривень.

Трагедія в Здолбунові
У Здолбунові на одній із вулиць водій автомобіля «ВАЗ-2105» Віктор Г. зіткнувся з автобусом «Ліфан». У результаті цієї пригоди 21-річна дружина Віктора Ольга отримала політравму і її разом із кількамісячним сином Юрієм доправили до реанімаційного відділення Здолбунівської ЦРЛ. На жаль, медикам не вдалося врятувати життя молодої жінки та її немовляти – вони померли від одержаних травм.

Допомогли «Інтерполу»
28 березня в Острозьку РЕГ звернувся громадянин Валентин Р., житель міста Острога, для подання на реєстрацію автомобіля «Пежо-Партнер», 2002 року випуску. Під час перевірки транспортного засобу по АІС «Угон» встановили, що номер кузова французького авто знаходиться в розшуку у базі «Інтерполу». Легковика доставили на штрафмайданчик Острозького МРВ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору