Рівне:

Створення та просування сайтів

Циганка дільничного не провела

Кримінал 06-кві, 2006, 11:479 prov 783
Коли старший дільничний міліції Корецького РВ Микола Березанський у центрі Корця побачив літню жінку циганської національності, вона видалася йому якоюсь знервованою: та йшла в бік автовокзалу і час від часу озиралася, переходила з одного боку вулиці на інший.
Тож дільничний вирішив простежити за циганкою, яка, до того ж, тягнула за собою дві здоровенні сумки. Міліціонер відразу помітив, що незважаючи на те, що «авоськи» були чималенькі, жінка дуже легко їх несла у своїх немолодих руках. Микола Березанський сів у маршрутне таксі, що прямувало до Києва разом із представницею циганського роду. І коли автомобіль порівнявся із райвідділом міліції, попросив водія тут зупинитися і запропонував підозрілій жінці вийти разом із ним. Та не розгубилася і без зайвих розмов вийшла з маршрутки. Микола Березанський запитав, що вона везе у своїх сумках, на що отримав відповідь: « Хіба не здогадуєшся, лахи в мене». Але він не повірив циганці і попросив показати вміст сумки. І справді, чуття дільничного не підвело: замість «лахів» там виявилося повно макової соломки. На пропозицію пройти із ним у відділок, жінка почала вмовляти правоохоронця, пропонуючи йому хабар – тисячу умовних одиниць. Але невблаганний дільничний не спокусився на таку чималу суму і доправивциганку до дільниці.
Як виявилося, ця жінка вже мала судимість за скупку мокового зілля, але висновків з цього не зробила і продовжувала займатися цією справою. Цього разу у неї вилучили 12 кілограмів цього смертоносного зілля, яке б могло згубити не одне молоде життя.
За даним фактом проти громадянки Новоград-Волинська порушено кримінальну справу за статтею 309 ч. 3 КК України. Враховуючи, що у затриманої були проблеми зі здоров’ям, у неї взяли підписку про невиїзд. І тепер подальшу долю «наркобаронеси» визначить суд.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору