Рівне:

Створення та просування сайтів

Щурі поглумилися над трупом

Кримінал 06-кві, 2006, 12:219 prov 1 140
У селі Глибока Долина, що в Демидівському районі стався випадок, який вжахнув усіх місцевих мешканців. Тут, у власній оселі знайшли мертвим 70-річного дідуся, тіло якого спотворили пацюки.
Пенсіонер жив на одному з віддалених хуторів. Тож не дивно, що люди пізно побачили відсутність старенького. Він рідко коли виходив у село, навідуючись лише до сільської ради за пенсією чи щоб купити щось у магазині. Жив він у пошарпаній хатинці, яка більше нагадувала землянку. Вікна — забиті дошками, не було навіть і печі. Тож дід розводив багаття, якщо було холодно, прямо на підлозі. Деякі люди жаліли самітника і привозили йому щось поїсти, хтось міг дати і кілька гривень.
Жити самітником і далеко від людей дідусь не боявся, єдине, що його лякало, – пацюки. Тож, щоб жити з ними в мирі, він ходив до місцевого млина і просив там дати йому кілограм-два відходів із помолу зерна. Отримавши від мельників цей продукт, старенький, лягаючи спати, розсипав його по підлозі, а щурі за таку «підгодівлю» не заважали йому спокійно спати. Але разом з тим, поїдаючи чималу кількість цього «делікатесу», гризуни виростали до величезних розмірів…
Як розповів старший слідчий Млинівської міжрайонної прокуратури Олександр Кузьмарук, коли дідусь у день пенсії не прийшов по гроші, голова сільської ради запідозрив щось неладне. Тож той вирішив провідати його і подивитися, чи все з ним гаразд. Коли зайшов до помешкання пенсіонера, то побачив страшну картину, яку уявити можна було б лише у фільмах жаху: хата була вщент заповнена величезними пацюками, які «добряче «попрацювали» над тілом дідуся.
Голова сільради викликав на місце страшної події правоохоронців. Ті оглянули тіло померлого. У чоловіка були практично відсутні м’які тканини обличчя, а голова була обгризена аж до черепа. Але не слід гадати, що причиною смерті стали саме пацюки, дідусь помер від серцевого нападу, а ті лише, залишені без їжі, живилися тілом того, хто їх годував майже все життя…
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору