Рівне:

Створення та просування сайтів

РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА

Спорт 13-кві, 2006, 12:329 prov 901
РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА
У суботу стартувало друге коло чемпіонату України з футболу у другій лізі. Рівненський “Верес”, який залишився напередодні другої половини сезону без головного тренера, грав у Львові проти місцевої команди “Карпати-2”. Важко було розраховувати на вдалий виступ колективу, якщо вдруге (вперше у Луцьку проти “Волині”) футболісти у нинішньому році грали на траві. Саме так і сталося. Господарі тричі “розписалися” у воротах рівнян, тоді як гості лише один раз — 3:1 (у “Вереса” відзначився Володимир Никончук).
Результати решти ігор: “Рава” — “Факел” — 1:1, “Чорногора” — “Боярка-2006” (колишня “Освіта”) — 2:0, “Нафтовик” — “Нива” — 0:1, “Житичі” — “Буковина” — 2:1, “Оболонь-2” — МФК “Житомир” — 4:2, “Княжа” — “Десна” — 0:2.
Лідирує у чемпіонаті чернігівська “Десна” — 43 очки після 15 матчів. У “Вереса” 19 очок і дев’яте місце. 13 квітня рівняни вдома прийматимуть івано-франківську “Чорногору”. Гості посідають десяте місце — 17 очок.
У понеділок футболістам “Вереса” був представлений новий тренер — відомий на Рівненщини фахівець Микола Волков. Марно чекати, що вже з наступних ігор команда почне вигравати. Проте надія на те, що Миколі Волкову вдасться знайти з гравцями спільну мову і в короткий час вивести футболістів на оптимальну фізичну форму, існує.

* * *
На відміну від футболістів, футзалісти завершили сезон. І завершили на оптимістичній ноті. У суботу МФК “Рівне” провів заключну гру чемпіонату України з міні-футболу у першій лізі. Граючи проти лідера змагань київської “Планети”, господарі дали справжній бій команді, яка втратила впродовж сезону лише 2 очки. Рівняни активно провели першу половину зустрічі і перемогли 3:0 (Богдан Савчук — 5 хвилина, Дмитро Жовтун — 22, Роман Волох — 15 ). Гостям вдалося зрівняти рахунок, але останнє слово було за футболістами МФК “Рівне” (гол на рахунку Богдана Савчука (37 хвилина). Фінальний свисток зафіксував перемогу господарів — 4:3.
Результати решти ігор: ”Соцтех-НУХТ” — ”Златогор” — 6:5, ”Локомотив” — Кардинал” — 3:2, ”Галпідшипник” — ”Каменяр” — 4:2. Лідирує київська ”Планета” — 34 очки та гра у запасі. 23 очки у доробку одеського ”Локомотива”. Львівський ”Кардинал” з 19 очками посідає третє місце. У доробку нашої команди 17 очок. Разом із київським ”Соцтехом-НУХТ” та львівським ”Галпідшипником” (гра в запасі) МФК ”Рівне” ділить 4-6 місця.

* * *
З нічиї розпочали новий спідвейний сезон гонщики “України-Рівне”. Свою першу гонку рівненська команда проводила в угорському місті Мішкольц проти місцевої команди “Спідвей-Мішкольц”. На гаревій доріжці точилася вперта боротьба. Про це свідчить той факт, що третина заїздів (п’ять) завершилася з рахунком 3:3. Проте господарям вдалося після дванадцятого заїзду набрати десятиочкову перевагу 41:31. І тут своє слово сказав лідер “України-Рівне” Ігор Марко. В трьох поспіль стартах він перетинав фінішну пряму першим. Спочатку з Рафалом Осумеком ( 5:1 та 4:2), а заключний з Пьотром Димом (5:1). У підсумку нічия 45:45.
Ігор Марко набрав найбільше очок у командний доробок —16. Пьотр Дим привіз 11, Рафал Осумек — 8, Віктор Гайдим — 6, Володимир Дубінін — 2, Олександр П’ятничко та Володимир Омелян по одному. Ласло Шатмарі, який ще минулого року виступав за рівненську команду, набрав 7 очок. У господарів по 10 очок на рахунку Магоші та шведа Екберга.
19 квітня “Україна-Рівне” прийматиме октябрський “Лукойл” у рамках Міжнаціональної (російської) ліги.

* * *
Рівнянин Сергій Гончар переміг у чотириденній велогонці ”Циркуіт де ля Сарт”. Перед заключним 184-кілометровим етапом Сергій відставав від лідера на п’ять секунд, проте зміг ліквідувати цю різницю. За підсумками гонки переможців стало двоє. Сергій Гончар і німець Штефан Шумахер показали однаковий результат і розділили перше місце.

* * *
Футбольний турнір пам’яті Віктора Завадського відбувся у суботу в Клевані. Команди Рівненщини довели свою перевагу над сусідами з Волині. Перше місце виборов сарненський ”Маяк”, радивилівський ”Сокіл” посів другу сходинку і лише на третьому — ФК ”Підгайці”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору