Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 18-травня, 2006, 15:549 prov 935
Родич пішов на родича
До міліції із заявою звернувся 54-річний рівнянин Антон Н. Він стверджує, що його побив рідний брат Володимир, молодший за заявника на 4 роки. Не повезло із зятем і 77-річній Марії К. Чоловік доньки не зважив на вік пенсіонерки і після чергової сварки дав відсіч тещі не словами, як завжди, а фізично. В результаті такого прояву поваги бабусю довелося доставити до ЦРЛ міста Млинова із переломом правої плечової кістки.
Четверо розбишак

У ході проведення оперативно-розшукових заходів рівненські правоохоронці знайшли осіб, які на початку травня нанесли тяжкі тілесні ушкодження двом студентам РДГУ. “Боксерами” виявилися четверо рівнян – 26-річний Павло Ш., 18-річний Віктор Н., 22-річний Сергій К. та його 20-річний тезко.

Не водіть, дівчата, в гості судимих
Не знала 20-річна Олена, що раніше судимі особи можуть знову скоїти протизаконні дії. Вона запросила до себе у квартиру, яку винаймає в Рівному, двох знайомих хлопців, які раніше вже були засудженими. Після таких відвідин у дівчини зник мобільний телефон “Самсунг Е-330”.

Погорів на одязі
Дуже сподобався одяг, який був у салоні автомобіля “ВАЗ 2106”, 24-річному рівнянину Андрію Д. Саме через цю любов до “шмоток”, яких «Версаче» накрав із легковика на чималеньку суму, тепер доведеться відповідати перед законом.

Роззброїли
58 патронів калібру 5.6 мм та 11 набоїв калібру 7.62 мм вилучили правоохоронці у жителя села Малево Демидівського району 45-річного Володимира.Також захотів мати проблеми із законом і 30-річний Василь, житель села Перенятин, що в Радивилівському районі. Чоловік звідкілясь дістав мисливську рушницю невстановленого зразка.

Загинув у ліжку
14 травня в місті Млинові з будинку 62-річного Миколи почав іти дим. Сусіди, побачивши це, зателефонували за номером 01. Коли пожежники зайшли в задимлений дім, вони побачили, що вогонь не пошкодив нічого з речей. На жаль, господаря дому, який лежав на тліючому матраці з цигаркою в руках, врятувати не вдалося.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору