Рівне:

Створення та просування сайтів

Діти-інваліди відпочиватимуть у Карпатах

Актуально 01-чер, 2006, 20:019 prov 1 087
78% дітей, які стоять на обліку в Рівненському центрі реабілітації інвалідів із порушенням опорно-рухового апарату, виховують самотні мами. Про це повідомила під час засідання Рівненського прес-клубу директор Центру Наталія Гаврилюк. Загалом у Центрі реабілітації проходять курс лікування 317 дітей віком від одного до 18 років. Понад дві третини з них мають органічні ураження нервової системи (переважно ДЦП), інші ж належать до ортопедичного профілю. Частина діток паралельно навчається в навчально-реабілітаційному закладі «Особлива дитина».
Щоб допомогти цим дітям, Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді вже кілька років поспіль організовує фестивалі, під час яких діти-інваліди та сироти можуть показати свої таланти. Цього року фестиваль «Повір у себе – і в тебе повірять інші» відбудеться майже одночасно з благодійною виставкою–продажем робіт дітей з особливими потребами у ході акції «Відкрийте серце Христові», яку також підтримує УПЦ (КП) та Молодіжне Православне братство св. мучениці Віри, Надії, Любові та Матері їх Софії.
— Завдяки отриманим коштам неповносправні діти, котрі виховуються в рівненських сім’ях, зможуть відвідати своїх однолітків з Бориславського інтернату для дітей з наслідками поломієліту та паралічів, проявити милосердя, зробивши їм подарунки, та поспілкуватися разом на туристичній базі у Карпатах, – розповів диякон Святософіївської парафії УПЦ КП Віталій Поровчук.
Акція розпочнеться 1 червня о 14.30 в Рівненському театрі ляльок.
Охочі допомогти дітям можуть також скористатися рахунком РР26007301585141 у Рівненському відділенні Промінвестбанку ЕДРПОУУ22563608 МФО 335355 з позначкою: «Для дітей з особливими потребами».
Західна інформаційна корпорація.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору