Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львові відбудеться вечірка для молоді з особливими потребами

Львівська область 24-лис, 2009, 08:319 Lobanovskiy 996
Завтра, 24 листопада, о 16.00 год. у клубі «Пікассо» відбудеться щорічна молодіжна вечірка для молоді з особливими потребами, присвячена Дню студента.
Про це повідомляє Юрій Михайлов, Львівська міська рада

Організовує захід Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Участь у ньому візьме молодь з ГО «Віра і світло», ГО «Довіра», Центру дозвілля та соціальної реабілітації для неповносправних БФ «Карітас-Львів УГКЦ», навчально-реабілітаційного центру «Джерело», ГО «Спільноти Лярш-Ковчег» (майстерня «Назарет»). Створити святкову, дружню атмосферу допоможуть волонтери Центру. До участі у святі будуть залучені 130 учасників.

«Вечірка – це острівець цікавого спілкування, частинка активного життя. Кожен з учасників має змогу відкрити своє серце для дарування радості, тепла, любові іншим. У програмі святкування відбудеться благодійний концерт львівської співачки Андріани та танцювального клубу спортивного танцю «Аеліта», – розповіла директор Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Віра Покотицька.

Докладнішу інформацію можна отримати за тел. 244-55-52, 244-47-16.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору