Рівне:

Створення та просування сайтів

Українську збірну вітали у Німеччині

--- 15-чер, 2006, 15:179 prov 800
У день відкриття Чемпіонату Світу з футболу до міста Потсдама, що неподалік столиці Німеччини, 9 червня прибули українські футболісти. Вже у другій половині дня наших спортсменів рідною піснею та танцем, хлібом і сіллю вітали у Потсдамі земляки з української діаспори, одягнені в національні костюми. Футболісти оселилися у затишному п’ятизірковому готелі “Seminaris“.
Персонал готелю та мер міста Потсдам урочисто зустріли гравців української національної збірної, при цьому наголосивши, що вони горді тим, що українська команда обрала саме їхнє місто для проживання під час Чемпіонату Світу. Співробітники готелю пообіцяли, що будуть підтримувати спортсменів і забезпечать максимальний комфорт, щоб українці впевнено йшли до своєї мети – до перемоги. Офіційне привітання тривало недовго: кілька побажань, фраз із вуст німців та, звичайно, український гопак.
Проте головному тренеру збірної команди України Олегу Блохіну офіціоз видався занадто довгим та непотрібним. При цьому він наголосив: “Та не дурня ж ми приїхали сюди клеїти, а справами займатися.“ Тренерові не сподобалося, що під час урочистого привітання було надто багато сказано, адже, за його словами, футболісти стомлені і їм потрібно відпочивати.
І вже через декілька хвилин у супроводі охоронців футболістів провели до середини готелю. Деякі спортсмени ходили час від часу по фойє, очікуючи свій багаж. Втім, журналістам виманити гравців національної збірної на декілька слів було практично неможливо. Лише напівзахисник Максим Калініченко підійшов до дверей і сказав, що говорити не буде, бо… боїться. Коли вляглися пристасті, а зіваки трохи порозходилися, з готелю несподівано вийшов гравець футбольного клубу «Дніпро» Володимир Єзерський. Хоч декілька слів від нього журналістам таки вдалося почути.
— Як ви та інші футболісти почуваєте себе перед чемпіонатом?
— Я себе почуваю добре, не можу сказати за інших, але, думаю, в команді все в порядку.
— Зараз багато хто говорить, що в України є хороші шанси на перемогу. А як ви їх оцінюєте?
— Цілком може бути, а як буде – побачимо.
— Чи є щось що вам не сподобалося в цьому готелі?
— Ні, поки що нічого не помітив, здається готель нормальний.
Відповівши на запитання журналістів, Володимир Єзерський пішов спілкуватися зі своїми знайомими, які уже чекали його.
Загалом збірна України за п’ять товариських матчів, які вона провела перед Чемпіонатом Світу, не пропустила у свої ворота жодного м’яча. Окрім України, таким же результатом може похвалитися лише збірна Бразилії.
Аліна БУДАФЕНКО,
Потсдам.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору